Om den nye side Faktureringsaktivitet

Bemærk! Dine faktureringsdata opdateres ikke i realtid.

Fra november 2021 vil den nye side Faktureringsaktivitet være tilgængelig på din Google Ads-konto. Denne side supplerer oplysningerne på den nye side Faktureringsoversigt ved at tilføje mere detaljerede data, f.eks. en visning af daglig aktivitet.

Siden Faktureringsaktivitet giver annoncører et nyt gennemsigtighedsniveau ved at vise hver enkelt økonomiske hændelse og dens indvirkning på en kontos saldo. Dette gør det muligt at spore omkostninger og kredit i rækkefølge og afstemme med betalinger. Alle varer er angivet efter dato, kategoriseret efter type og viser en tydelig beskrivelse.

Info i kolonnen "Beskrivelse" omfatter følgende:

• Afgifter og gebyrer: Den nuværende måned vil altid vise et estimeret afgiftsbeløb som den seneste hændelse i måneden (ikke en daglig linjepost). Det estimerede afgiftsbeløb opdateres dagligt og viser det datointerval, det henviser til. Lukkede måneder viser den endelige afgift som den sidste post i måneden.
  • Kampagner: Hvis den nuværende måned har en aktiv kampagne, vises kampagnen som en unik post (ikke som en daglig post). I kolonnen "Kredit" stiger kampagnebeløbet hver dag, indtil promoveringen er brugt. I de foregående måneder vises det samlede beløb, som kampagnen har brugt, som en af månedens sidste poster.
  • Justeringer: Typen af justering og dens datointerval. For alle kredit, du modtager for ugyldig trafik, vil du få vist en ekstra linje, der angiver den oprindelige forbrugsmåned, som den ugyldige trafik fandt sted i. Du får muligvis vist mere end én linje for kredit for ugyldig trafik, hvis de vedrører forskellige forbrugsmåneder. Du kan klikke på Se info for at se en detaljeret visning af din kredit for ugyldig trafik.
  • Betaling: Dette viser betalingstypen (automatisk eller manuel) og den anvendte betalingsform inklusive status (afvist, afventende, mislykket osv.).
  • Kampagner: Dette viser det antal kampagner, der kører.
  • Delte budgetter: Hvis en konto bruger delte budgetter, vises de separat i forhold til kampagnerne. Klik på et delt budget for at gå til siden "Delte budgetter", som filtreres efter det relevante budget og det relevante datointerval.

Et skærmbillede af en brugerflade, der viser faktureringsaktiviteten på en konto.

Siden Faktureringsaktivitet viser også følgende kolonner:

• Antal klik: Denne kolonne giver dig mulighed for at matche kampagneaktivitet med dine debiteringer, hvis du betaler pr. klik. Det antal, der vises i denne kolonne, er det antal klik du ville skulle betale for på denne specifikke dato. Den samlede pris for disse klik vises i kolonnen Pris.
  • Eksponeringer: Denne kolonne giver dig mulighed for at matche kampagneaktivitet med dine debiteringer, hvis du betaler pr. eksponering. Det antal, der vises i denne kolonne, er det antal eksponeringer du ville skulle betale for på denne specifikke dato. Denne kolonne vil kun indeholde eksponeringer, som du bliver debiteret for, så de antal du ser her, kan være forskellige fra antallene på siden Kampagner. (Hvis du betaler pr. klik, viser kolonnen Eksponeringer f.eks. Ikke tilgængelig) Den samlede pris for disse eksponeringer vises i kolonnen Pris.
  • Konverteringer: Denne kolonne giver dig mulighed for at matche kampagneaktivitet med dine debiteringer, hvis du betaler pr. konvertering. Det antal, der vises i denne kolonne, er det antal konverteringer du ville skulle betale for på denne specifikke dato. Den samlede pris for disse konverteringer vises i kolonnen Pris.
  • Omkostninger: Denne kolonne viser omkostningerne for kampagnen og delte budgetter, afgifter og gebyrer.
  • Kredit: Denne kolonne viser eventuelle betalinger, promoveringer og overlevering pr. kampagne.
  • Løbende saldo: Denne kolonne viser, hvordan hver faktureringsaktivitet påvirker din saldo.

Siden Faktureringsaktivitet viser de seneste 3 måneder af en kontos aktivitet. Datointervalvælgeren øverst til højre giver dig mulighed for at se specifikke måneder. Du kan vælge et interval på op til 3 måneder – fra kontooprettelse til dags dato.