Sobre la nova pàgina Activitat de facturació

Nota: tingueu present que les dades de facturació no s'actualitzen en temps real.

A partir del novembre de 2021, la nova pàgina Activitat de facturació estarà disponible al compte de Google Ads. Aquesta pàgina complementa la informació proporcionada a la nova pàgina Resum de facturació afegint dades més detallades, com ara una visualització de l'activitat diària.

La pàgina Activitat de facturació ofereix als anunciants un nou nivell de transparència en mostrar cada esdeveniment financer i els seus efectes sobre el saldo del compte. Això permet fer un seguiment dels costos i crèdits en seqüència i conciliar-los amb els pagaments. Tots els elements s'enumeren per data, es classifiquen per tipus i es mostren amb una descripció clara.

La columna "Descripció" inclou els detalls següents:

• Impostos i taxes: el mes actual sempre mostrarà un import fiscal estimat com a esdeveniment més recent del mes (i no com a moviment diari). Aquest import s'actualitzarà diàriament i mostrarà l'interval de dates a què fa referència. Als mesos tancats s'hi mostrarà l'import fiscal definitiu com a darrer moviment del mes.
  • Promocions: si el mes actual té una promoció activa, la promoció es mostrarà com un moviment únic (i no com a moviment diari). A la columna "Crèdits", l'import promocional disponible hi augmentarà diàriament fins que es gasti la promoció. Als mesos anteriors, la despesa total de la promoció s'hi mostrarà com un dels moviments finals del mes.
  • Ajustos: tipus d'ajust i interval de dates corresponent. Per als crèdits del trànsit no vàlid que rebeu, veureu una línia addicional que indica el mes de servei original en què s'ha produït el trànsit no vàlid. És possible que vegeu més d'una línia de crèdits de trànsit no vàlid si corresponen a mesos de serveis diferents. També podeu fer clic a Mostra els detalls per veure un desglossament de les campanyes dels crèdits de trànsit no vàlid.
  • Pagament: mostra el tipus de pagament (automàtic o manual) i la forma de pagament utilitzada, incloent-hi l'estat (si s'ha rebutjat, està pendent, ha fallat, etc.).
  • Campanyes: mostra el nombre de campanyes que s'estan publicant.
  • Pressupostos compartits: si un compte està utilitzant pressupostos compartits, es mostraran independentment de les campanyes. Feu clic a qualsevol pressupost compartit per anar a la pàgina "Pressupostos compartits", que es filtrarà pel pressupost i l'interval de dates corresponents.

Pantalla de la interfície d'usuari que representa l'activitat de facturació d'un compte.

A la pàgina Activitat de facturació també s'hi mostren les columnes següents:

• Clics: aquesta columna us permet cercar coincidències entre l'activitat de les campanyes i els càrrecs en cas que pagueu per clic. El número que es mostra en aquesta columna és el nombre de clics que pagaríeu en la data concreta. El cost total d'aquests clics es mostrarà a la columna Cost.
  • Impressions: aquesta columna us permet cercar coincidències entre l'activitat de les campanyes i els càrrecs en cas que pagueu per impressió. El número que es mostra en aquesta columna és el nombre d'impressions que pagaríeu en la data concreta. Aquesta columna només inclourà les impressions que se us cobrin, de manera que els números que veieu aquí poden diferir dels de la pàgina Campanyes. Per exemple, si pagueu per clic, a la columna d'impressions s'hi mostrarà N/D. El cost total d'aquestes impressions es mostrarà a la columna Cost.
  • Conversions: aquesta columna us permet cercar coincidències entre l'activitat de les campanyes i els càrrecs en cas que pagueu per conversió. El número que es mostra en aquesta columna és el nombre de conversions que pagaríeu en la data concreta. El cost total d'aquestes conversions es mostrarà a la columna Cost.
  • Costos: aquesta columna mostra els costos, els impostos i les taxes de les campanyes i dels pressupostos compartits.
  • Crèdits: aquesta columna mostra tots els pagaments, les promocions i la sobreimpressió per campanya.
  • Saldo actual: aquesta columna mostra l'impacte que té cada activitat de facturació en el vostre saldo.

La pàgina Activitat de facturació mostrarà l'activitat d'un compte durant els 3 darrers mesos. El selector de l'interval de dates que hi ha a l'extrem superior dret us permet veure mesos concrets. Podeu seleccionar intervals de fins a 3 mesos, des de la creació del compte fins al dia actual.