Om Faktureringssammendrag-siden

Faktureringssammendrag -siden kan du se og sette deg inn i all faktureringsinformasjon på ett sted.

Kontoer med automatiske betalinger

Sammendragskort

Et brukergrensesnitt som illustrerer ulik informasjon om automatisk betaling

«Neste automatiske betaling»-kort: Her vises datoen for den neste planlagte automatiske betalingen og det aktuelle grensebeløpet (hvis dette nås før den neste automatiske betalingen, utløses en belastning).

«Siste betaling»-kort: Her fremheves beløpet som sist ble innbetalt, datoen dette skjedde på, og den aktuelle betalingsmåten (enten bankkonto eller kredittkort). Du ser også ventende betalinger.

«Slik fungerer automatiske betalinger»-kort: Her finner du en detaljert forklaring av hvordan betalinger foretas når det brukes en innstilling for automatisk betaling.

«Inneværende måned»-kort

Dette er et skjermbilde av et brukergrensesnitt som illustrerer gjeldende saldo for en konto.

På kortet for den inneværende måneden fremgår saldoen din og en forenklet oversikt over hvordan saldoen beregnes. På kortet for juli 2020 kan for eksempel dette vises:

• Saldo fra forrige måned: USD 104,15 er den ubetalte saldoen (eller det skyldige beløpet) som overføres fra den forrige måneden, som i dette tilfellet er juni.
  • Nettokostnad: USD 571,20 er kostnaden av kampanjer og avgifter eller gebyrer (hvis det er aktuelt) i juli minus eventuelle justeringer og krediteringer du kan ha mottatt.
  • Betalinger: USD 500 er det totale beløpet som ble mottatt i juli.
  • Saldo: USD 175,35 er den nåværende utestående saldoen eller det utestående beløpet du blir belastet med, enten på datoen som vises på «Neste automatiske betaling»-kortet, eller når du når terskelgrensen.

Du kan se en fullstendig oversikt over hvordan saldoen ble beregnet denne måneden, ved å klikke på «v» for å vise denne delen.

Dette er en animert GIF som illustrerer hvordan du kan vise de ulike delene av Faktureringssammendrag-siden.

Den utvidede visningen har flere detaljer om aktiviteten i den inneværende måneden:

• Saldo fra juni: Dette er den ubetalte saldoen fra juni som ble overført til juli. I eksempelet startet den inneværende måneden med en saldo på USD 104,15.
  • Nettokostnad: I denne delen finner du informasjon om aktiviteten i den inneværende måneden, blant annet følgende:
    • En oversikt over kostnadene som er påløpt i hver kampanje.
    • Justeringer som er gjort (hvis noen). Hvis du krediteres for ugyldig trafikk, ser du en ekstra linje med informasjon om tjenesten som genererte den ugyldige trafikken, samt den aktuelle måneden. Det kan hende du ser flere linjer med kreditt for ugyldig trafikk som samsvarer med forskjellige måneder for tjenestene. Du kan også klikke på Se detaljer for å se en oversikt over krediteringer for ugyldig trafikk inndelt etter kampanje.
    • Bonuser brukt fra eventuelle aktive promoteringer. Nå kan du også se hvor mye av promoteringsbonusen som er brukt, og hvor mye som gjenstår.
    • Et anslag for de aktuelle avgiftene og gebyrene (hvis noen). De endelige avgiftene og gebyrene beregnes ved månedsslutt.
  • Betalinger: Dette er det totale beløpet som ble betalt i juli. Alle fullførte, mislykkede, ventende og avviste betalinger vises her. Hver gjennomførte betaling har en link til den aktuelle kvitteringen, som åpnes i en ny fane.
    • I henhold til lokale forskrifter i enkelte land er vi pålagt å legge til avgifter når det foretas manuelle innbetalinger. Kunder i disse landene får se en stiplet linje under betalingsopplysningene med detaljert informasjon om beløpet for forskuddsbetalingen, avgiftsbeløpet og det totale betalingsbeløpet.
    • I enkelte tilfeller kan du ha en utestående saldo før du foretar en manuell innbetaling, og en del av den aktuelle innbetalingen blir brukt til å dekke den utestående saldoen. Dette vises som «Tidligere bruk, avgifter og gebyrer» i verktøytipset med stiplet linje.
  • Saldo: Dette er det utestående beløpet.

I Dokumenter-delen i kolonnen lengst til høyre kan du se når dokumentene om den aktuelle måneden gjøres tilgjengelige (som regel innen den 5. virkedagen i den neste måneden). Hvis du har aktive promoteringer i kontoen, vises Promoteringer-delen rett under Dokumenter-delen. Der finner du en link til Promoteringer-siden, som har informasjon om eventuelle aktive eller brukte promoteringskoder.

Tidligere aktivitet

Dette er et skjermbilde av et brukergrensesnitt som illustrerer tidligere betalingsopplysninger for en konto.

I denne delen vises kostnads- og betalingsaktivitet fra de siste 12 månedene. Du kan justere datoperioden via rullegardinmenyen øverst til høyre i tabellen.

For å hente ut et dokument om en bestemt måned må du klikke på Se kontoutskriften og avgiftsdokumentene. Når du klikker på v-ikonet tilknyttet en måned, utvides det, og du får se den samme detaljerte oversikten som i kortet for den aktuelle måneden. Alternativt kan du se alle kontoutskriftene og de tidligere avgiftsdokumentene dine (hvis de er tilgjengelige) på Dokumenter-fanen til venstre.

Kontoer med innstillingen for manuelle innbetalinger

Sammendragskort

Dette er et skjermbilde av et brukergrensesnitt som illustrerer betalingsopplysningene for en konto.

Tilgjengelige midler: Her vises midlene i kontoen samt et alternativ for å sette inn penger hvis saldoen er lav. Hvis du har en tilgjengelig promotering, vises meldingen «Kostnadene dekkes nå av promoteringsbonusen på USD XX du fikk» for å informere deg om at midlene som nå brukes, stammer fra en promoteringsbonus og ikke midler du har satt inn selv (disse midlene er nedtonet).

«Siste betaling»-kort: Her fremheves beløpet som sist ble innbetalt, datoen dette skjedde på, og den aktuelle betalingsmåten (enten bankkonto eller kredittkort). Du ser også eventuelle ventende betalinger eller betalinger som fortsatt er under behandling.

«Slik fungerer manuelle innbetalinger»-kort: Her finner du en detaljert forklaring av hvordan betalinger foretas når innstillingen for manuelle innbetalinger benyttes.

«Inneværende måned»-kort

Dette er et skjermbilde av et brukergrensesnitt som illustrerer de tilgjengelige midlene for en konto

På kortet for den inneværende måneden fremgår saldoen din og en forenklet oversikt over hvordan saldoen beregnes. På kortet for juli 2020 kan for eksempel dette vises:

• Midler fra forrige måned: USD 104,15 er saldoen (beløpet som kan brukes eller krediteres) som føres over fra den forrige måneden, som i dette tilfellet er juni.
  • Betalinger: Her ser du det totale antallet betalinger mottatt i juli.
  • Nettokostnad: Dette er kostnaden av kampanjer og avgifter eller gebyrer (hvis det er aktuelt) i juli minus eventuelle justeringer og krediteringer du har mottatt.
  • Saldo: USD 275,35 er saldoen eller beløpet som kan brukes eller krediteres.

Du kan se en fullstendig oversikt over hvordan saldoen ble beregnet denne måneden, ved å klikke på «v» for å vise denne delen.

Den utvidede visningen har flere detaljer om aktiviteten i den inneværende måneden:

Dette er et skjermbilde av et brukergrensesnitt som illustrerer sluttsaldoen for en konto.

• Midler fra forrige måned: USD 104,15 er saldoen (beløpet som kan brukes eller krediteres) som føres over fra den forrige måneden, som i dette tilfellet er juni.
  • Betalinger: Dette er det totale beløpet som ble betalt i juli. Alle fullførte, mislykkede, ventende og avviste betalinger vises her. Hver gjennomførte betaling har en link til den aktuelle kvitteringen, som åpnes i en ny fane.
    • I henhold til lokale forskrifter i enkelte land er vi pålagt å legge til avgifter når det foretas forskuddsbetalinger. Kunder i disse landene får se en stiplet linje under betalingsopplysningene med detaljert informasjon om beløpet for forskuddsbetalingen, avgiftsbeløpet og det totale betalingsbeløpet.
    • I enkelte tilfeller kan du ha en utestående saldo før du betaler, og en del av den aktuelle betalingen blir brukt til å dekke den utestående saldoen. Dette vises som «Tidligere bruk, avgifter og gebyrer» i verktøytipset med stiplet linje.
  • Nettokostnad: I denne delen finner du informasjon om aktiviteten i den inneværende måneden, blant annet følgende:
    • En oversikt over kostnaden per kampanje.
    • Justeringer som er gjort (hvis noen). Hvis du krediteres for ugyldig trafikk, ser du en ekstra linje med informasjon om tjenesten som genererte den ugyldige trafikken, samt den aktuelle måneden. Det kan hende du ser flere linjer med kreditt for ugyldig trafikk som samsvarer med forskjellige måneder for tjenestene. Du kan også klikke på Se detaljer for å se en oversikt over krediteringer for ugyldig trafikk inndelt etter kampanje.
    • Bonuser brukt fra eventuelle aktive promoteringer. Nå kan du også se hvor mye av promoteringsbonusen som er brukt, og hvor mye som gjenstår.
    • Et anslag for de aktuelle avgiftene og gebyrene (hvis noen). De endelige avgiftene og gebyrene beregnes ved månedsslutt.
  • Sluttsaldo: Dette er beløpet du for øyeblikket kan bruke (nåværende midler).

I Dokumenter-delen i kolonnen lengst til høyre kan du se når dokumentene om den aktuelle måneden gjøres tilgjengelige (som regel innen den 5. virkedagen i den neste måneden). Hvis du har aktive promoteringer i kontoen, vises Promoteringer-delen rett under Dokumenter-delen. Der finner du en link til Promoteringer-siden, som har informasjon om eventuelle aktive eller brukte promoteringskoder.

Tidligere aktivitet

Dette er et skjermbilde av et brukergrensesnitt som illustrerer tidligere betalingsopplysninger i en konto.

I denne delen vises kostnads- og betalingsaktivitet fra de siste 12 månedene. Du kan justere datoperioden via rullegardinmenyen øverst til høyre i tabellen.

For å hente ut et dokument om en bestemt måned må du klikke på Se kontoutskriften og avgiftsdokumentene. Når du klikker på v-ikonet tilknyttet en måned, utvides det, og du får se den samme detaljerte oversikten som i kortet for den aktuelle måneden. Alternativt kan du se alle kontoutskriftene og de tidligere avgiftsdokumentene dine (hvis de er tilgjengelige) på Dokumenter-fanen til venstre.