Sobre la pàgina Resum de facturació

La pàgina Resum de facturació us permet veure i entendre la informació de facturació en un sol lloc.

Comptes amb l'opció de configuració Pagaments automàtics

Targetes de resum

Interfície d'usuari que mostra diverses funcions de pagament automàtic.

Targeta Pròxim pagament automàtic: mostra la data potencial del pròxim pagament automàtic i l'import del llindar (que activarà un càrrec si s'hi arriba abans de la pròxima data de pagament automàtic).

Targeta Darrer pagament: destaca l'import i la data del darrer pagament correcte, i la forma de pagament utilitzada, ja sigui targeta de crèdit o compte bancari. També s'hi mostren els pagaments pendents.

Targeta Com funcionen els pagaments automàtics: proporciona una explicació detallada sobre com s'efectuen els pagaments quan s'utilitza l'opció de configuració de pagaments automàtics.

Targeta del mes actual

Pantalla de la interfície d'usuari que mostra el saldo actual d'un compte.

La targeta del mes actual mostra el saldo actual i un desglossament simplificat de la manera com es calcula el saldo. Per exemple, la targeta del juliol de 2020 mostra el següent:

• Saldo del mes anterior: 104,15 € és el saldo pendent de pagament (o l'import degut) que s'ha transferit des del mes anterior, en aquest cas, juny.
  • Cost net: 571,20 € és el cost de les campanyes i dels impostos i taxes o comissions(si escau) del mes de juliol, menys els ajustos i crèdits que pugueu haver rebut.
  • Pagaments: 500 € és l'import total dels pagaments rebuts al juliol.
  • Saldo actual: 175,35 € és el saldo pendent actual o l'import degut que es cobrarà en la data que es mostra a la targeta Pròxim pagament automàtic o bé quan arribeu al llindar màxim.

A fi de veure el desglossament complet de com s'ha calculat el saldo del mes, feu clic a [ v ] per desplegar la secció.

GIF animat que mostra com es poden ampliar diverses seccions de la pàgina Resum de facturació.

A la visualització desplegada hi trobareu més informació sobre l'activitat del mes actual:

• Saldo de juny: és el saldo pendent de pagament del juny que s'ha transferit al juliol. En el cas de l'exemple, el mes actual ha començat amb un saldo de 104,15 €.
  • Cost net: aquesta secció detalla l'activitat del mes actual, com ara:
    • Desglossament del cost per cada campanya.
    • Ajustos rebuts, si escau. Per als crèdits del trànsit no vàlid que rebeu, veureu una línia addicional que indica el mes de servei original en què s'ha produït el trànsit no vàlid. És possible que vegeu més d'una línia de crèdits de trànsit no vàlid si corresponen a mesos de serveis diferents. També podeu fer clic a Mostra els detalls per veure un desglossament de les campanyes dels crèdits de trànsit no vàlid.
    • Crèdits utilitzats de totes les promocions actives. Ara també podeu saber quina part del crèdit promocional s'ha fet servir i quant en queda.
    • Estimació dels impostos i les taxes aplicables, si escau. Els impostos i taxes definitius es calculen a final de mes.
  • Pagaments: és l'import total que heu pagat al juliol. Aquí podeu trobar tots els pagaments completats, els que han fallat, els pendents i els rebutjats. Cadascun dels pagaments completats enllaça al seu rebut de pagament, que s'obre en una pestanya nova.
    • D'acord amb les normatives locals d'alguns països, estem obligats a cobrar els impostos en el moment del pagament manual. Els clients d'aquests països veuran una línia de punts a sota de la informació de pagament amb els detalls de l'import del prepagament, dels impostos i de l'import total del pagament.
    • En alguns casos, és possible que tingueu saldo pendent abans d'efectuar un pagament manual, i una part d'aquest pagament s'utilitzarà per cobrir el saldo pendent. Es mostrarà com a "Ús anterior, impostos i taxes" a la descripció emergent de la línia de punts.
  • Saldo actual: és l'import que està pendent de pagament en aquests moments.

A la columna de l'extrem dret hi ha la secció "Documents", que mostra quan estaran disponibles els documents del mes; normalment, no més tard del cinquè dia laborable del mes. Si teniu alguna promoció activa al compte, just a sota de la secció de documents hi trobareu la secció "Promocions", que conté un enllaç a la pàgina de promocions, en què podeu llegir informació sobre els codis promocionals actius o utilitzats.

Activitat anterior

Pantalla de la interfície d'usuari que mostra la informació de pagament anterior d'un compte.

Aquesta secció mostra l'activitat de costos i pagaments dels 12 darrers mesos. Podeu ajustar l'interval de dates mitjançant el menú desplegable que hi ha a l'extrem superior dret de la taula.

Per obtenir un document d'un mes concret, feu clic a Consulteu l'extracte i els documents fiscals. En fer clic a la icona [ v ] de cada mes, es desplegarà el mes en qüestió i es mostrarà el mateix desglossament detallat que a la targeta del mes actual. També podeu consultar tots els extractes i documents fiscals anteriors, si estan disponibles, a la pestanya "Documents" de la part esquerra.

Comptes amb l'opció de configuració Pagaments manuals

Targetes de resum

Pantalla de la interfície d'usuari que mostra la informació de pagament d'un compte.

Fons disponibles: mostra els fons disponibles actualment al compte i l'opció d'afegir-n'hi si s'estan esgotant. Si teniu una promoció disponible, veureu el missatge "Actualment, s'està invertint amb el crèdit promocional de XX $" per informar-vos que esteu gastant fons de la promoció, i no els que pugueu tenir disponibles (que es mostraran ombrejats).

Targeta Darrer pagament: destaca l'import i la data del darrer pagament correcte, i la forma de pagament utilitzada, ja sigui targeta de crèdit o compte bancari. També s'hi mostren els pagaments pendents o que encara s'estiguin processant.

Targeta Com funcionen els pagaments manuals: proporciona una explicació detallada sobre com s'efectuen els pagaments quan s'utilitza l'opció de configuració de pagaments manuals.

Targeta del mes actual

Interfície d'usuari que mostra els fons disponibles d'un compte.

La targeta del mes actual mostra el saldo actual i un desglossament simplificat de la manera com es calcula el saldo. Per exemple, la targeta del juliol de 2020 mostra el següent:

• Fons del mes anterior: 104,15 € és el saldo o l'import disponible per gastar o crèdit que s'ha transferit des del mes anterior, en aquest cas, juny.
  • Pagaments: import total dels pagaments rebuts al juliol.
  • Cost net: cost de les campanyes i dels impostos i taxes o comissions (si escau) del mes de juliol, menys els ajustos i crèdits que pugueu haver rebut.
  • Saldo actual: 275,35 € és el saldo actual o l'import disponible per gastar o crèdit.

A fi de veure el desglossament complet de com s'ha calculat el saldo del mes, feu clic a [ v ] per desplegar la secció.

A la visualització desplegada hi trobareu més informació sobre l'activitat del mes actual:

Pantalla de la interfície d'usuari en què es mostra el saldo final d'un compte.

• Fons del mes anterior: 104,15 € és el saldo o l'import disponible per gastar o crèdit que s'ha transferit des del mes anterior, en aquest cas, juny.
  • Pagaments: és l'import total que heu pagat al juliol. Aquí podeu trobar tots els pagaments completats, els que han fallat, els pendents i els rebutjats. Cadascun dels pagaments completats enllaça al seu rebut de pagament, que s'obre en una pestanya nova.
    • D'acord amb les normatives locals d'alguns països, estem obligats a cobrar els impostos en el moment del prepagament. Els clients d'aquests països veuran una línia de punts a sota de la informació de pagament amb els detalls de l'import del prepagament, dels impostos i de l'import total del pagament.
    • En alguns casos, és possible que tingueu un saldo pendent abans d'efectuar un pagament, i una part d'aquest pagament s'utilitzarà per cobrir el saldo pendent. Es mostrarà com a "Ús anterior, impostos i taxes" a la descripció emergent de la línia de punts.
  • Cost net: aquesta secció detalla l'activitat del mes actual, com ara:
    • Desglossament del cost per campanya.
    • Ajustos rebuts, si escau. Per als crèdits del trànsit no vàlid que rebeu, trobareu una línia addicional que indica el mes de servei original en què s'ha produït el trànsit no vàlid. És possible que trobeu més d'una línia de crèdits de trànsit no vàlid si corresponen a mesos de serveis diferents. També podeu fer clic a Mostra els detalls per veure un desglossament de les campanyes dels crèdits de trànsit no vàlid.
    • Crèdits utilitzats de totes les promocions actives. Ara també podeu saber quina part del crèdit promocional s'ha fet servir i quant en queda.
    • Estimació dels impostos i les taxes aplicables, si escau. Els impostos i taxes definitius es calculen a final de mes.
  • Saldo final: és l'import que actualment teniu disponible per gastar, o els fons actuals.

A la columna de l'extrem dret hi veureu la secció "Documents", que mostra quan estaran disponibles els documents del mes; normalment, no més tard del cinquè dia laborable del mes. Si teniu alguna promoció activa al compte, just a sota de la secció "Documents" hi veureu la secció "Promocions", que conté un enllaç a la pàgina de promocions, en què podeu trobar informació sobre els codis promocionals actius o utilitzats.

Activitat anterior

Pantalla de la interfície d'usuari que mostra la informació de pagament anterior d'un compte.

Aquesta secció mostra l'activitat de costos i pagaments dels 12 darrers mesos. Podeu ajustar l'interval de dates mitjançant el menú desplegable que hi ha a l'extrem superior dret de la taula.

Per obtenir un document d'un mes concret, feu clic a Consulteu l'extracte i els documents fiscals. En fer clic a la icona [ v ] de cada mes, es desplegarà el mes en qüestió i es mostrarà el mateix desglossament detallat que a la targeta del mes actual. També podeu consultar tots els extractes i documents fiscals anteriors, si estan disponibles, a la pestanya "Documents" de la part esquerra.