Wijzigingen in uw kaartgegevens die zijn opgeslagen bij Google

Vanwege de regelgeving van de Reserve Bank of India (RBI) voor de opslag van kaarten kan Google vanaf 1 oktober 2022 voor accounts met een factuuradres in India geen kaartgegevens van klanten (kaartnummer, vervaldatum, enzovoort) meer opslaan in de huidige indeling. Als u ons echter machtigt, kunnen we uw kaartgegevens opslaan in een indeling waarmee de nieuwe RBI-regelgeving wordt nageleefd en uw gevoelige kaartgegevens veilig blijven.

Als u Visa of Mastercard gebruikt, hoeft u maar één handmatige betaling uit te voeren met uw bestaande kaartgegevens om ons te machtigen uw kaart in de nieuwe indeling op te slaan. Om te voorkomen dat u uw kaartgegevens later opnieuw moet opgeven, raden we u aan deze handmatige betaling vóór 30 september 2022 uit te voeren.

In het onwaarschijnlijke geval dat we uw Visa- of Mastercard-kaart vóór 30 september 2022 niet kunnen opslaan in een indeling die voldoet aan het beleid, zult u uw kaartgegevens daarna elke keer opnieuw moeten invullen als u betaalt.

Als u RuPay, American Express, Discover of Diners Card gebruikt, slaan we uw kaartgegevens na 30 september 2022 niet meer op, omdat kaartopslag in de nieuwe indeling voor deze kaartnetwerken nog niet wordt ondersteund.

Vanaf 1 oktober 2022 worden kaarten van American Express, Diners en Discover niet meer ondersteund voor betalingen op Google Ads. RuPay-kaarten worden nog steeds ondersteund, maar u moet uw RuPay-kaartgegevens elke keer opgeven als u een betaling uitvoert.

Veelgestelde vragen

Hoe verwijder ik mijn kaarten uit mijn Google Ads-account?

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Facturering Icoon Facturering.
  2. Klik op Betaalmethoden.
  3. Klik op Verwijderen om uw kaart te verwijderen.

Als u weer betalingen wilt uitvoeren, moet u uw kaartgegevens opnieuw opgeven.

Kan ik na 30 september 2022 mijn opgeslagen kaarten vinden onder Betaalmethoden?

We verwijderen alle betaalpassen en creditcards die op het Google-platform zijn opgeslagen, tenzij u ons vóór 30 september 2022 machtigt om uw kaarten op te slaan in de RBI-conforme indeling.

Als uw kaarten verwijderd zijn, moet u vanaf 1 oktober 2022 de kaartgegevens opnieuw opgeven als u een handmatige betaling wilt uitvoeren.

Hoe kan ik Google machtigen om mijn kaart in de RBI-conforme indeling op te slaan?

Als u Visa of Mastercard gebruikt, hoeft u maar één handmatige betaling uit te voeren met uw bestaande kaartgegevens om ons te machtigen uw kaart in de nieuwe indeling op te slaan.

Als u RuPay, American Express, Discover of Diners Card gebruikt, kunnen we uw kaartgegevens op dit moment niet in de nieuwe indeling opslaan.

Kan ik Google na 30 september 2022 nog steeds machtigen?

Ja, zolang u Visa of Mastercard gebruikt. Houd er rekening mee dat uw kaart wordt verwijderd als u niet op uiterlijk 30 september 2022 een handmatige betaling uitvoert met uw huidige Visa- of Mastercard-kaart. Na deze datum moet u uw kaartgegevens voor een betaling opnieuw opgeven om ons te machtigen.

Heeft dit gevolgen voor mijn terugkerende betalingen na 30 september 2022?

Dit heeft geen gevolgen voor uw terugkerende betalingen als u een elektronische machtiging heeft ingesteld voor uw creditcard. Volg deze instructies om een elektronische machtiging in te stellen.
In het zeldzame geval dat uw kaartuitgever vóór 30 september geen elektronische machtiging ondersteunt die is versleuteld in een conforme indeling, kunnen uw terugkerende betalingen mislukken en worden uw advertenties mogelijk niet meer weergegeven. We raden u aan een nieuwe primaire betaalmethode toe te voegen die voldoet aan de RBI-regelgeving of handmatige betalingen uit te voeren voor uw openstaande saldo om uw advertenties te blijven weergeven.