Ændringer af de kortoplysninger, der er gemt hos Google

På grund af RBI's (Reserve Bank of Indias) bestemmelser vedrørende opbevaring af kortoplysninger gemmer Google fra og med den 1. oktober 2022 ikke længere kortoplysninger for kundekonti med faktureringsadresse i Indien (kortnummer, udløbsdato osv.) i det aktuelle format. Hvis du giver os tilladelse til det, kan vi dog gemme dine kortoplysninger i et format, der sikrer overholdelse af de nye RBI-bestemmelser og beskyttelse af følsomme kortoplysninger.

Hvis du bruger Visa eller Mastercard, skal du bare foretage én manuel betaling med dine aktuelle kortoplysninger for at give os tilladelse til at gemme kortoplysningerne i det nye format. Vi anbefaler, at du foretager denne ene manuelle betaling inden den 30. september 2022, så du ikke behøver at angive dine kortoplysninger igen senere.

Skulle det ske, at vi ikke er i stand til at gemme dine Visa- eller Mastercard-kortoplysninger i et kompatibelt format senest den 30. september 2022, skal du fremover angive dine kortoplysninger, hver gang du foretager en betaling.

Hvis du bruger RuPay-, American Express-, Discover- eller Diners-kort, gemmer vi ikke dine kortoplysninger efter den 30. september 2022, da det nye format endnu ikke understøttes af disse kortudbydere.

Fra og med den 1. oktober 2022 understøttes American Express-, Diners- og Discover-kort ikke længere ved betaling i Google Ads. RuPay-kort understøttes stadig, men du skal angive dine RuPay-kortoplysninger, hver gang du foretager en betaling.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fjerner jeg mine kort fra Google Ads-kontoen?

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Klik på Fjern for at fjerne dit kort.

Du skal angive dine kortoplysninger igen, hver gang du vil foretage en ny betaling.

Kan jeg finde mine gemte kortoplysninger under "Betalingsmetoder" efter den 30. september 2022?

Vi fjerner alle betalingskortoplysninger, der er gemt på Google-platforme, medmindre du giver os tilladelse til at gemme dine kortoplysninger i et RBI-kompatibelt format senest den 30. september 2022.

Hvis dine kortoplysninger bliver fjernet, skal du fra og med den 1. oktober 2022 angive dem igen, hver gang du vil foretage en manuel betaling.

Hvordan kan jeg give Google tilladelse til at gemme mine kortoplysninger i RBI-kompatibelt format?

Hvis du bruger Visa eller Mastercard, skal du bare foretage én manuel betaling med dine aktuelle kortoplysninger for at give os tilladelse til at gemme kortoplysningerne i det nye format.

RuPay-, American Express-, Discover- og Diners-kortoplysninger kan ikke gemmes i det nye format på nuværende tidspunkt.

Kan jeg stadig nå at give Google tilladelse efter den 30. september 2022?

Ja, forudsat at du bruger Visa eller Mastercard. Bemærk! Hvis du ikke foretager en manuel betaling med dit aktuelle Visa-kort eller Mastercard inden den 30. september 2022, bliver dine kortoplysninger fjernet. Efter denne dato skal du angive dine kortoplysninger igen, når du foretager en betaling, for at give os tilladelse.

Får dette betydning for mine faste betalinger efter den 30. september 2022?

Hvis du har konfigureret en e-fuldmagt for dit betalingskort, burde det ikke få nogen betydning for dine faste betalinger. Følg denne vejledning for at konfigurere e-fuldmagten.
Skulle det ske (hvilket er usandsynligt), at din kortudsteder ikke understøtter din e-fuldmagt, selvom den er krypteret i et kompatibelt format den 30. september eller tidligere, kan det medføre, at dine faste betalinger mislykkes, og dine annoncer ikke længere bliver vist. Vi anbefaler, at du enten tilføjer en ny primær betalingsmetode, der overholder RBI-bestemmelserne, eller fortsætter med at foretage manuelle betalinger for din udestående saldo for at sikre dig, at dine annoncer fortsat bliver kørt.