Canvis en la informació de la targeta emmagatzemada a Google

A causa de la normativa d'emmagatzematge de targetes del Banc de la Reserva de l'Índia (Reserve Bank of India, RBI), a partir de l'1 d'octubre de 2022, Google ja no podrà desar en el format actual les dades de la targeta dels clients corresponents als comptes que tinguin una adreça de facturació a l'Índia (número de targeta, data de caducitat, etc.). Tanmateix, si ho autoritzeu, podem desar les dades de la vostra targeta en un format que compleixi la nova normativa de l'RBI i en protegeixi les dades sensibles.

Si utilitzeu Visa o Mastercard, només haureu de fer un pagament manual amb les dades de la targeta existent per autoritzar-nos a desar-la en el format nou. Per no haver de tornar a introduir les dades de la targeta més endavant, us recomanem que feu aquest únic pagament manual abans del 30 de setembre de 2022.

En el cas poc probable que no puguem desar la vostra targeta Visa o Mastercard en un format que compleixi els requisits abans del 30 de setembre de 2022, haureu de tornar a introduir la informació de la targeta cada cop que feu un pagament més endavant.

Si utilitzeu RuPay, American Express, Discover o Diners Card, deixarem d'emmagatzemar la informació de la vostra targeta després del 30 de setembre de 2022, perquè el nou format d'emmagatzematge de targetes encara no admet aquestes xarxes de targetes.

A partir de l'1 d'octubre de 2022, no es podran fer pagaments amb les targetes American Express, Diners i Discover a Google Ads. Les targetes RuPay es continuaran admetent, però n'haureu d'introduir els detalls cada cop que feu un pagament.

PMF

Com puc treure les targetes del compte de Google Ads?

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Formes de pagament.
  3. Feu clic a Treu per treure la targeta.

Per fer pagaments nous, heu de tornar a introduir la informació de la targeta.

Trobaré les meves targetes desades a "Formes de pagament" després del 30 de setembre de 2022?

Traurem totes les targetes de crèdit i de dèbit desades a Google Platform, tret que ens autoritzeu a desar-les en un format que compleixi els requisits de l'RBI abans del 30 de setembre de 2022.

Si es treuen les targetes, haureu de tornar a introduir-ne la informació quan vulgueu fer un pagament manual a partir de l'1 d'octubre de 2022.

Com puc autoritzar Google a desar la meva targeta en el format que compleix els requisits de l'RBI?

Si utilitzeu Visa o Mastercard, només haureu de fer un pagament manual amb les dades de la targeta existent per autoritzar-nos a desar-la en el format nou.

Actualment, les targetes RuPay, American Express, Discover i Diners Card no es poden desar en el format nou.

Puc proporcionar l'autorització a Google després del 30 de setembre de 2022?

Sí, podeu fer-ho sempre que utilitzeu Visa o Mastercard. Tingueu en compte que, si no feu cap pagament manual amb la targeta Visa o Mastercard existent abans del 30 de setembre de 2022, la targeta es traurà. Passada aquesta data, haureu de tornar a introduir la informació de la targeta quan feu un pagament per poder proporcionar-nos l'autorització.

Els meus pagaments recurrents es veuran afectats després del 30 de setembre de 2022?

Els pagaments recurrents no s'han de veure afectats si heu configurat una ordre electrònica a la targeta de crèdit. Seguiu aquestes instruccions per configurar l'ordre electrònica.
En el cas poc probable que l'emissor de la targeta no admeti una ordre electrònica encriptada en un format que compleixi els requisits abans del 30 de setembre, és possible que els pagaments recurrents fallin i que els anuncis es deixin de difondre. Us recomanem que afegiu una altra forma de pagament principal que compleixi la normativa de l'RBI o que continueu fent pagaments manuals pel saldo pendent perquè els anuncis es continuïn publicant.