Enllaçar pressupostos compartits a estratègies d'oferta de cartera

A Google Ads, un pressupost compartit és un pressupost diari mitjà únic per a diverses campanyes d'una estratègia d'oferta de cartera. Ara podeu enllaçar estratègies d'oferta de cartera i pressupostos compartits. Us recomanem que implementeu pressupostos compartits amb ofertes de cartera, les quals us permeten optimitzar el pressupost total i les estratègies d'oferta en aquelles campanyes que tenen els mateixos objectius. Per obtenir informació sobre com es millora el rendiment de les campanyes amb els pressupostos compartits, llegiu l'article Sobre els pressupostos compartits.

Un cop s'hagi associat una estratègia d'oferta de cartera a un pressupost compartit, aquest sempre s'associarà a les campanyes que formen part de l'estratègia d'oferta de cartera. Quan s'afegeix o es treu una campanya de l'estratègia d'oferta de cartera, el pressupost compartit s'actualitza automàticament per reflectir el canvi. Quan calgui, se us demanarà si voleu actualitzar el pressupost actual.

Podeu enllaçar un pressupost compartit a una estratègia d'oferta de cartera amb els mètodes següents:

Aquest article us guia al llarg del procés de creació d'un pressupost compartit específicament per a les estratègies d'oferta de cartera.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear un pressupost compartit durant la creació d'una estratègia d'oferta de cartera:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Estratègies d'oferta. S'obre la taula "Estratègies d'oferta de cartera".
  4. Feu clic al botó de més i trieu el tipus d'estratègia d'oferta que vulgueu crear.
  5. Introduïu el nom de la nova estratègia d'oferta de cartera.
  6. Seleccioneu les campanyes que vulgueu incloure (també podreu afegir més campanyes després d'haver creat l'estratègia d'oferta de cartera).
  7. Introduïu la configuració de l'estratègia d'oferta:
    1. Assegureu-vos que l'opció "Crea un pressupost compartit per utilitzar-lo amb aquesta estratègia d'oferta de cartera" estigui marcada (és l'opció de configuració predeterminada).
    2. Introduïu l'import del pressupost diari mitjà (la mitjana que voleu invertir cada dia en totes les campanyes de l'estratègia d'oferta de cartera).
      Nota: heu d'emplenar aquest import fins i tot si encara no heu seleccionat les campanyes.
      • Si ja heu seleccionat les campanyes abans, l'import del pressupost compartit es preemplenarà amb el resultat de la suma dels pressupostos individuals de les campanyes.
        Per exemple, si el pressupost de cada campanya és de 50 € i heu seleccionat 5
        campanyes, l'import del pressupost preemplenat serà de 250 €.
      • Si voleu editar l'import del pressupost compartit, suprimiu l'import preemplenat i introduïu-ne un de nou. L'import preemplenat no es podrà recuperar un cop l'hàgiu editat, encara que suprimiu la quantitat editada.
  8. Feu clic a Desa.

Crear o editar un pressupost compartit de cartera mitjançant la configuració d'una estratègia de cartera:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Estratègies d'oferta. S'obre la taula "Estratègies d'oferta de cartera".
  4. A la primera columna, feu clic al nom de l'estratègia d'oferta que vulgueu editar. S'obre l'informe d'estratègia de cartera per al nom seleccionat.
  5. Desplaceu-vos fins al final de l'informe i feu clic a Configuració.
  6. Feu clic a la casella de verificació per obrir l'opció "Utilitza un pressupost compartit amb aquesta estratègia d'oferta de cartera".
    • Si voleu desenllaçar el pressupost compartit de l'estratègia d'oferta de cartera, desmarqueu la casella de verificació. Ara podreu afegir o treure campanyes directament des del pressupost compartit.
  7. Editeu l'import del pressupost compartit nou (si cal).
  8. Feu clic a Desa.

Crear o editar un pressupost compartit de cartera des de la columna Pressupost diari

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Estratègies d'oferta. S'obre la taula "Estratègies d'oferta de cartera".
  4. Passeu el cursor per sobre de la columna "Pressupost" de l'estratègia d'oferta de cartera que vulgueu canviar. En funció de l'estat del pressupost, podeu crear un pressupost compartit o editar-ne un d'existent. Consulteu la secció Estat del pressupost del final d'aquest article.
  5. Feu clic a la icona de llapis Icona de llapis / d'edició per crear un pressupost compartit de cartera o editar-ne un d'existent.
  6. Feu clic a Desa.

Estat del pressupost

Estat del pressupost

Acció

- -

Feu clic a la icona d'edició per crear un pressupost compartit i afegir campanyes.

Valor (p.ex., 1.000 €)

S'ha creat el pressupost compartit. Feu clic a la icona d'edició per editar un pressupost compartit existent.

Variat

Feu clic a la icona d'edició per crear un pressupost compartit i alinear els pressupostos individuals.

Variat

Si la icona d'edició no està activa, pot ser que hi hagi més de 500 campanyes. Reduïu el nombre de campanyes a l'estratègia d'oferta de cartera.