Gestionar els objectius de conversió des del resum de conversions

El resum de conversions proporciona informació detallada sobre els vostres objectius de conversió, les accions, les fonts i els valors, entre altres coses. També podeu afegir i editar objectius de conversió i altres dades relacionades amb les conversions des d'aquest resum.

Crear i editar objectius de les campanyes existents i futures

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Seguiu aquests passos per afegir objectius de conversió predeterminats del compte a campanyes existents o per actualitzar els que ja tingueu:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions i, tot seguit, a Resum.
  3. Al resum de conversions, els objectius estàndard i les accions de conversió agrupades es mostren automàticament. Aquests objectius es creen en funció de les accions de conversió.
    • Per editar un objectiu: feu clic a Edita l'objectiu de conversió a fi de seleccionar si es tracta d'un objectiu predeterminat del compte o no.
    • Nota: quan definiu un objectiu perquè sigui un objectiu predeterminat del compte, s'afegeix a totes les campanyes que utilitzen l'opció de configuració d'objectius predeterminats del compte. Quan un objectiu es treu com a objectiu predeterminat del compte, també es treu de totes les campanyes que fan servir aquests objectius. Les campanyes que utilitzen altres combinacions d'objectius no es veuen afectades en cap cas.
  4. Afegiu les accions de conversió com a accions principals o secundàries: un cop hàgiu definit l'opció de configuració predeterminada del compte, podreu definir l'optimització d'accions per a cada acció de conversió a l'objectiu. Assigneu el valor "Principal" a les accions per les quals voleu fer ofertes quan se seleccioni l'objectiu en qüestió. Assigneu el valor "Secundari" a les accions que voleu observar, però a les quals no voleu que la campanya dediqui pressupost.
    • Nota: en canviar l'ús d'una acció de conversió, canvia la manera com es fan ofertes per l'acció de conversió en tots els llocs en què s'utilitza aquesta acció.
  5. (Opcional) Afegiu una altra acció de conversió: feu clic a Afegeix una acció de conversió en qualsevol objectiu de conversió per incloure més accions com a part de l'objectiu de conversió.
  6. Per afegir o editar objectius personalitzats: els objectius personalitzats es mostren a la part inferior del resum de conversions, si en teniu. Podeu afegir un objectiu personalitzat nou fent clic al botó de més .
    1. Feu clic a Objectius personalitzats per afegir objectius personalitzats nous i obrir la taula d'objectius personalitzats existents.
      1. Feu clic a un objectiu personalitzat concret per canviar-ne el nom i actualitzar-ne les accions de conversió.
      2. Feu clic a les caselles de selecció que hi ha al costat dels noms dels objectius personalitzats per editar-los de manera massiva. A la barra blava que es mostra, seleccioneu Edita i Suprimeix.
      3. Feu clic a Afegeix un objectiu personalitzat per afegir un objectiu personalitzat nou, posar-li un nom i seleccionar les accions de conversió d'aquest objectiu.
    2. Creeu objectius estàndard: per crear objectius estàndard, feu clic al botó blau Objectiu de conversió nou i seguiu els passos per crear un objectiu.

Consultar informació addicional sobre els objectius i les accions de conversió

Des del resum de conversions, també podeu fer el següent:

• Passeu el cursor per sobre d'una acció de conversió concreta per veure:
  • Feu clic a Mostra dades addicionals, a sobre del primer objectiu de la llista, per veure dades addicionals sobre els períodes de conversió, l'estat del seguiment, el percentatge de repetició, les accions de conversió que s'han tret i tots els valors de conversió. Passeu el cursor per sobre dels elements que vulgueu editar, com ara el valor de conversió o els períodes de conversió.
  • Passeu el cursor per sobre de l'opció "Objectiu predeterminat del compte", al costat del nom de l'objectiu de conversió, per veure un resum de les fonts de conversió.
  • Passeu el cursor per sobre del nombre específic de campanyes o de "Totes les campanyes" per veure les campanyes concretes que fan servir l'objectiu de conversió.
  • Passeu el cursor per sobre dels elements de la columna "Estat" per obtenir més informació sobre l'estat de l'objectiu.
  • Recomanacions i resolució de problemes: a la part superior del resum, trobareu recomanacions per fer un seguiment de conversions òptim, així com notificacions sobre els problemes que es detectin amb el seguiment de conversions. Utilitzeu les indicacions d'aquests missatges, a més del botó "Resolució de problemes", per seguir la manera més ràpida de fer millores i resoldre problemes.
    • Les recomanacions i les notificacions us poden ajudar a solucionar problemes relacionats amb el seguiment de conversions.
    • Feu clic a Resolució de problemes per corregir problemes identificats amb el seguiment de conversions.

Enllaç relacionat

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now