Optimaliserte nettkonverteringer påvirker resultatene

Med optimaliserte konverteringer kan du få mer nøyaktige målinger av konverteringer. Denne funksjonen supplerer de eksisterende konverteringstaggene ved å overføre hashede førsteparts konverteringsdata fra nettstedet ditt på en sikker måte.

Vi har gjort en rekke oppdateringer for å hjelpe deg med å forstå effekten av optimaliserte konverteringer i rapporteringen. Nå kan du se effekten av de optimaliserte konverteringene i de nye påvirkningsresultatene på siden med konverteringssammendraget i Google Ads.

I denne artikkelen ser vi nærmere på noen av fordelene ved å bruke optimaliserte konverteringer. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du konfigurere optimaliserte nettkonverteringer manuelt via Google Tag Manager eller Google-taggen.

Dette ser du når du har konfigurert optimaliserte konverteringer

En ny status i Status-kolonnen for konverteringer

Noen dager etter at du har konfigurert optimaliserte konverteringer, ser du «Registrerer (behandler optimaliserte konverteringer)» i «Status»-kolonnen. Dette betyr at vi for øyeblikket behandler dataene dine om optimaliserte konverteringer, og at vi varsler deg når dataene er integrert i konverteringshandlingen.

Det kan ta opptil 30 dager før optimaliserte konverteringer trer i kraft og du ser effekten av dem i rapporteringen. I mellomtiden fungerer konverteringssporingen som normalt. Når innlæringsfasen er over, ser du også data om optimaliserte konverteringer i rapportene.

Kort med informasjon om effekten av optimaliserte konverteringer

Etter innlæringsfasen for optimaliserte konverteringer blir disse konverteringene tatt med i rapporteringen, og Status-kolonnen for konverteringer viser «Registrerer (behandler optimaliserte konverteringer)». Det betyr at vi har begynt å bruke data om optimaliserte konverteringer i rapporteringen om konverteringshandlingen. Hvis du holder markøren over statusen, finner du datoen da de optimaliserte konverteringene ble tatt med i rapporteringen, og hvilken innvirkning dette har hatt på antallet rapporterte konverteringer for denne konverteringshandlingen. Vi gir deg informasjon om kampanjetypen og prosentandelen av rapporterte konverteringer.

Dette kortet vises bare i 30 dager etter at du ble kvalifisert til å se effekten av de rapporterte konverteringene. Etter dette går statusen tilbake til «Registrerer konverteringer», og hvis du holder markøren over statusen, ser du et kort med informasjon om at optimaliserte konverteringer blir registrert, men at effekten ikke lenger vises.

Merk: Når dataene om optimaliserte konverteringer kan integreres i konverteringshandlingen, sender vi deg et varsel Varsler.

Linker til beslektet innhold