Resultats de l'impacte de les conversions millorades per al web

La funció Conversions millorades pot millorar la precisió del mesurament de conversions. Complementa les etiquetes de conversió existents enviant des del vostre lloc web dades de conversió pròpies, xifrades amb la funció resum, d'una manera segura pel que fa a la privadesa.

Hem fet una sèrie d'actualitzacions que us ajudaran a entendre millor l'impacte de les conversions millorades en els informes. Ara podeu veure l'impacte de les conversions millorades amb els nous resultats d'impacte a la pàgina Resum de conversions de Google Ads.

Aquest article explica alguns avantatges d'utilitzar les conversions millorades. Si encara no ho heu fet, podeu configurar manualment les conversions millorades per al web amb Google Tag Manager o bé amb l'etiqueta de Google.

Què veureu un cop hàgiu configurat les conversions millorades

Un estat nou a la columna "Estat" de les conversions

Alguns dies després que hàgiu configurat les conversions millorades, veureu "S'estan registrant (s'estan processant les conversions millorades)" a la columna "Estat". Això vol dir que actualment estem processant les vostres dades de conversions millorades, i un cop s'hagin integrat a l'acció de conversió corresponent, us ho notificarem.

Actualment, les conversions millorades necessiten fins a 30 dies d'aprenentatge abans que comenceu a veure'n l'impacte en els informes. Mentrestant, el seguiment de conversions continuarà funcionant com sempre i, un cop finalitzi l'aprenentatge, també veureu les dades de conversions millorades als informes.

Targeta d'impacte de les conversions millorades

Després del període d'aprenentatge de les conversions millorades, s'inclouran als informes i a la columna "Estat" de conversió de l'acció de conversió corresponent s'indicarà "S'estan registrant (conversions millorades)". Això vol dir que hem començat a utilitzar les dades de conversions millorades als informes per a l'acció de conversió. Si passeu el cursor per sobre de l'estat, veureu la data en què les conversions millorades van començar a incloure's als informes i l'impacte en les conversions registrades per a aquesta acció de conversió. Us indicarem el tipus de campanya i el percentatge de conversions registrades.

Només veureu aquesta targeta durant els 30 dies posteriors a la data en què vau complir els requisits per veure l'impacte en les conversions registrades. Després, l'estat tornarà a "S'estan registrant les conversions" i, si passeu el cursor per sobre de l'estat, veureu una targeta en què s'explica que s'estan registrant les conversions millorades, però que ja no mostraran l'impacte.

Nota: quan les dades de les conversions millorades estiguin a punt per integrar-se a l'acció de conversió, us ho notificarem amb una alerta Notificacions.