Opprettelse av søkekampanjer (Google Ads-mobilappen)

I Google Ads-mobilappen kan du opprette standard søkekampanjer og annonsegrupper. Med bare et par trykk kan du fullføre oppsettet, og kampanjen din publiseres så fort vi godkjenner annonsen din.

1. Opprett søkekampanjer

1. Trykk på plussknappen i kampanjetabellen.
  2. Velg ønsket kampanjetype.
    Merk: Hvis du er logget på en MCC-konto, må du velge kontoen for kampanjen før kampanjetypen.

3. Slå av eller på kategoriene der du vil ha rapportert resultater (telefonanrop, appnedlastinger, besøk på nettstedet). Hver kategori har et obligatorisk felt som må fylles ut.

Besøk på nettstedet

Oppgi nettstedet til bedriften din.

Telefonanrop

Skriv inn telefonnummeret til bedriften din.

Appnedlastinger

1. Velg hvilken plattform mobilappen kjøres på (f.eks. Android eller iOS).
  2. Trykk på Søk etter appen din.
  3. Skriv inn navnet på mobilappen din i søkefeltet.
  4. Trykk på en app for å velge den.

4. Trykk på Fortsett.

5. Gi kampanjen et navn, og fastsett ønsket budsjett og fokus. Under «Andre innstillinger» kan du spesifisere flere detaljer: nettverk, datoer, steder, språk, annonseplan og annonserotasjon. Finn ut mer om hvordan du kan opprette søkekampanjer.

6. Trykk på Neste.

Merk: Hvis du avslutter opprettelsesflyten før du er helt ferdig, kan du velge å lagre arbeidet du har gjort, så vises de gjenstående trinnene på Oversikt-siden for kampanjer.

2. Konfigurer en annonsegruppe

1. Gi annonsegruppen et navn.
  2. Avhengig av budstrategien du har valgt, kan du bli bedt om å legge inn et standardbud.
  3. Legg til søkeord i annonsegruppen, enten manuelt eller via forslag til søkeord.

Legg til søkeord manuelt

1. Trykk på + Legg til et søkeord.
  2. Skriv inn søkeordet.
  3. Velg ønsket samsvartype. Finn ut mer om alternativer for søkeordsamsvar
  4. Klikk på Ferdig.

Forslag til søkeord

1. Trykk på Få forslag til søkeord.
  2. Søk etter forslag til søkeord ved å oppgi landingssiden din, et relatert nettsted eller en beskrivelse av det bedriften tilbyr.
  3. Velg søkeordene du vil bruke.
  4. Trykk på Ferdig.

4. Trykk på Neste.

Merk: Du kan opprette og endre annonsegrupper utenfor selve opprettelsesprosessen. Du kan legge til en annonsegruppe i en eksisterende kampanje ved å trykke på plussknappen i tabellen over annonsegrupper.

3. Opprett en responsiv søkeannonse

1. Oppgi endelig nettadresse, visningsadresse, overskrifter og beskrivelser.
  2. Trykk på Ferdig.

Linker til beslektet innhold