Hakukampanjan luominen (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Google Ads ‑mobiilisovelluksella voi luoda Vakiotyyppisen hakukampanjan ja mainosryhmän. Asetusten valitseminen hoituu hetkessä, ja kampanja julkaistaan heti, kun mainos on hyväksytty.

1. Hakukampanjan luominen

1. Napauta kampanjataulukosta pluspainiketta .
  2. Valitse kampanjatyyppi.
    Huom. Jos olet kirjautunut Oma asiakaskeskus ‑tilille, valitse ensin haluamasi tili ja vasta sitten kampanjatyyppi.

3. Valitse kategoriat, joista haluat saada tuloksia (sivustokäynnit, puhelut, sovelluslataukset). Jokaisen kategorian yhteydessä on pakollinen täytettävä kenttä.

Sivustokäynnit

Lisää yrityksesi verkkosivuston osoite.

Puhelut

Lisää yrityksesi puhelinnumero.

Sovelluslataukset

1. Valitse mobiilisovelluksesi alusta (esim. Android tai iOS).
  2. Napauta Etsi sovelluksesi.
  3. Lisää sovelluksen nimi hakukenttään.
  4. Valitse sovellus napauttamalla.

4. Napauta Jatka.

5. Lisää kampanjalle nimi, budjetti ja painopiste. "Muut asetukset" ‑kohtaan voit lisätä seuraavat tiedot: verkostot, päivämäärät, sijainnit, kielet, mainosten esitysaikataulu ja mainosten vuorottelu. Lue lisää Hakukampanjan luomisesta.

6. Napauta Seuraava.

Huom. Jos jätät kampanjan luomisen kesken, voit ehkä tallentaa siihen mennessä tekemäsi valinnat ja nähdä jäljellä olevat vaiheet kampanjoiden etusivulta.

2. Mainosryhmän luominen

1. Lisää mainosryhmälle nimi.
  2. Riippuen siitä, minkä hintatarjousstrategian olet valinnut, sinua saatetaan pyytää lisäämään oletushintatarjous.
  3. Lisää mainosryhmään avainsanoja joko manuaalisesti tai avainsanaideoiden kautta.

Avainsanojen lisääminen manuaalisesti

1. Napauta +Lisää avainsana.
  2. Lisää haluamasi avainsana.
  3. Valitse vastaavuustyyppi. Lue lisää avainsanojen vastaavuusvaihtoehdoista.
  4. Napauta Valmis.

Avainsanaehdotukset

1. Napauta Avainsanaideoita.
  2. Hae avainsanaideoita lisäämällä laskeutumissivusi, aiheeseen liittyvä verkkosivusto tai kuvaus siitä, mitä yrityksesi tarjoaa.
  3. Valitse haluamasi avainsanat.
  4. Napauta Valmis.

4. Napauta Seuraava.

Huom. Mainosryhmiä voi luoda ja muokata myös kampanjan luomisen jälkeen. Jos haluat lisätä mainosryhmän aiemmin luotuun kampanjaan, napauta mainosryhmätaulukosta pluspainiketta .

3. Responsiivisen hakumainoksen luominen

1. Lisää lopullinen URL, näkyvä URL, otsikot ja kuvaukset.
  2. Napauta Valmis.