Opbygning af søgekampagner (med Google Ads-mobilappen)

I Google Ads-mobilappen kan du oprette en standardsøgekampagne og -annoncegruppe. Med blot nogle få klik kan du fuldføre opsætningen, og når din annonce er godkendt, går din kampagne live.

1. Opret en søgekampagne

1. Klik på plusknappen i kampagnens tabel
  2. Vælg kampagnetype.
    Bemærk! Hvis du er logget ind på en MCC-konto, skal du vælge kontoen for kampagnen, før du vælger kampagnetypen.

3. Vælg mellem de kategorier, du vil have resultater fra (besøg på websitet, telefonopkald eller appdownloads). Hver kategori har et obligatorisk felt, der skal udfyldes.

Besøg på websitet

Angiv din virksomheds website.

Telefonopkald

Angiv din virksomheds telefonnummer.

Appdownloads

1. Vælg din mobilapps platform (f.eks. Android eller iOS).
  2. Tryk på Find din app.
  3. Indtast navnet på din mobilapp i søgefeltet.
  4. Tryk på en app for at vælge den.

4. Tryk på Fortsæt.

5. Angiv et kampagnenavn, et budget og et fokus. Under "Andre indstillinger" kan du angive yderligere oplysninger: Netværk, datoer, placeringer, sprog, annonceplanlægning og annoncerotation. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en søgekampagne

6. Tryk på Næste.

Bemærk! Hvis du afslutter kampagneoprettelsesflowet, inden det er færdigt, har du mulighed for at gemme din status, og eventuelle resterende trin vil blive vist på siden "Oversigt" for kampagnen

2. Konfigurer en annoncegruppe

1. Navngiv annoncegruppen.
  2. Afhængigt af den valgte budstrategi bliver du muligvis bedt om at angive dit standardbud.
  3. Føj søgeord til annoncegruppen enten manuelt eller via forslag til søgeord.

Tilføj søgeord manuelt

1. Tryk på + Tilføj et søgeord.
  2. Angiv dit søgeord.
  3. Vælg den ønskede matchtype. Få flere oplysninger om valgmuligheder for søgeordsmatchning
  4. Klik på Udfør.

Forslag til søgeord

1. Tryk på Hent forslag til søgeord.
  2. Søg efter forslag til søgeord ved at angive din landingsside, et relateret website eller en beskrivelse af, hvad din virksomhed tilbyder.
  3. Vælg de ønskede søgeord.
  4. Tryk på Udfør.

4. Tryk på Næste.

Bemærk! Du kan oprette eller redigere annoncegrupper uden for kampagneoprettelsesprocessen. Klik på plusknappen i annoncegruppetabellen for at føje en annoncegruppe til en eksisterende kampagne.

3. Opret en responsiv søgeannonce

1. Angiv endelig webadresse, annonceret webadresse, overskrifter og beskrivelser.
  2. Tryk på OK.

Relaterede links