Creació de campanyes de cerca (aplicació mòbil Google Ads)

Des de l'aplicació mòbil Google Ads, podeu crear una campanya i un grup d'anuncis estàndard de cerca. Amb només uns quants tocs, podeu completar la configuració i, un cop s'hagi aprovat l'anunci, es publicarà la campanya.

1. Crear una campanya de cerca

1. A la taula de campanyes, toqueu el botó de més .
  2. Seleccioneu el tipus de campanya.
    Nota: si heu iniciat la sessió en un compte de l'MCC, heu de seleccionar el compte de la campanya abans del tipus de campanya.

3. Commuteu les categories de les quals voleu obtenir els resultats (visites al lloc web, trucades o baixades de l'aplicació). Cada categoria tindrà un camp obligatori per completar-se.

Visites al lloc web

Introduïu el lloc web de la vostra empresa.

Trucades telefòniques

Introduïu el número de telèfon de la vostra empresa.

Baixades d'aplicacions

1. Seleccioneu la plataforma de la vostra aplicació mòbil (com ara Android o iOS).
  2. Toqueu Cerqueu la vostra aplicació.
  3. Introduïu el nom de l'aplicació mòbil a la barra de cerca.
  4. Toqueu una aplicació per seleccionar-la.

4. Toqueu CONTINUA.

5. Introduïu un nom per a la campanya, un pressupost i un objectiu. A "Altres opcions", podeu especificar detalls addicionals: xarxes, dates, ubicacions, idiomes, programació d'anuncis i rotació d'anuncis. Més informació sobre com es pot crear una campanya de cerca

6. Toqueu SEGÜENT.

Nota: si sortiu del procés de creació de la campanya abans que finalitzi, pot ser que tingueu l'opció de desar el progrés i que els passos que quedin es mostrin a la pàgina "Visió general" de les campanyes.

2. Configureu un grup d'anuncis

1. Escriviu el nom del grup d'anuncis.
  2. En funció de l'estratègia d'ofertes que hàgiu seleccionat, és possible que se us demani que introduïu l'oferta predeterminada.
  3. Afegiu paraules clau al grup d'anuncis tant de manera manual com mitjançant idees de paraula clau.

Afegiu paraules clau manualment

1. Toqueu + Afegeix una paraula clau.
  2. Introduïu la paraula clau.
  3. Seleccioneu el tipus de concordança que vulgueu. Més informació sobre les opcions de concordança de paraules clau
  4. Feu clic a Fet.

Suggeriments de paraula clau

1. Toqueu Aconseguiu idees de paraules clau.
  2. Per cercar idees de paraules clau, introduïu la pàgina de destinació, un lloc web relacionat o bé una descripció de l'oferta de la vostra empresa.
  3. Seleccioneu les paraules clau que vulgueu.
  4. Toqueu Fet.

4. Toqueu Següent.

Nota: podeu crear i editar grups d'anuncis fora del procés de creació de la campanya. Per afegir un grup d'anuncis a una campanya, toqueu el botó de més que hi ha a la taula.

3. Creeu un anunci de cerca responsiu

1. Introduïu l'URL final, l'URL visible, els títols i les descripcions.
  2. Toqueu Fet.