Opprett og administrer Performance Max-kampanjer med Loja Integrada (bare i Brasil)

Alle eksisterende Smart Shopping-kampanjer med kjøretøyannonser blir oppgradert til Performance Max innen september 2023, slik at du får tilgang til mer beholdning og flere formater og kan nå ut til nye kunder. Det er ikke lenger mulig å opprette nye Smart Shopping-kampanjer i kontoer der alle kampanjene er oppgradert. Finn ut hvordan du oppretter Performance Max-kampanjer.

Knytt Merchant Center-kontoen din sammen med Loja Integrada for å konfigurere, administrere og spore Performance Max-kampanjer.

Fordeler

• Bli funnet og generer trafikk: Nå ut til de rette kundene akkurat i de øyeblikkene de søker etter produkter som de du tilbyr, på YouTube, Google Søk og ellers på nettet.
  • Enkel integrering: Du kan enkelt og helt kostnadsfritt legge til produktene dine på Google og markedsføre dem via Performance Max-kampanjer. På denne måten kan du kommunisere med kunder som er på utkikk etter produkter som de du tilbyr.
  • Administrer alt fra butikken din: Fra Loja Integrada-butikken din kan du spore resultater og administrere kampanjene dine.

Før du begynner

Før du aktiverer Performance Max-kampanjen din på Loja Integrada, må du sørge for at bedriften din overholder Merchant Center-retningslinjene.

Veiledning

1. Klikk på Marketing-fanen (markedsføring) i butikkoversikten på Loja Integrada-plattformen, og velg Google Shopping fra rullegardinmenyen.
  2. Klikk på Sign in with Google (logg på med Google) på den neste skjermen.
  3. Logg på med Gmail-kontoen din for å begynne å konfigurere Google Shopping for butikken din.
  4. Klikk på Let's go (sett i gang) for å opprette en kampanje så fort kontoene er knyttet sammen.
  5. Oppgi informasjonen som kreves for å opprette kampanjen:
    • Campaign status (kampanjestatus): Velg Active (aktiv).
    • Campaign name (kampanjenavn): Gi kampanjen et navn.
    • Bid strategy (budstrategi): Behold alternativet Maximize conversion value (maksimer konverteringsverdi).
    • Maximum amount to invest per day (maksbeløp per dag): Fastsett dagsbudsjettet for kampanjene dine.

Det siste trinnet er å konfigurere betalingsmåten din på Google Shopping. Finn ut hvordan du kan legge inn betalingsmåter.

Når kampanjen din er aktiv, kan du spore kampanjeresultatene direkte via grensesnittet i Loja Integrada.