Maksimitulokset-kampanjoiden luominen ja muokkaaminen Loja Integradan avulla (vain Brasilia)

Kaikki nykyiset ajoneuvomainoksia sisältävät Älykkäät Shopping-kampanjat päivittyvät Maksimitulokset-kampanjoiksi syyskuuhun 2023 mennessä. Näin saat käyttöösi lisää mainosinventaaria ja mainosmuotoja, joilla voit tavoittaa uusia asiakkaita. Jos tilin kaikki kampanjat on päivitetty, tilillä ei voi enää luoda uusia Älykkäitä Shopping-kampanjoita. Lue lisää Maksimitulokset-kampanjan luomisesta.

Yhdistä Kauppiaskeskus-tilisi Loja Integradaan, niin voit luoda, muokata ja seurata Maksimitulokset-kampanjoita sen avulla.

Hyödyt

• Asiakkaiden tavoittaminen ja liikenteen lisääminen: Tavoita oikeat asiakkaat juuri silloin, kun he etsivät tarjoamiasi tuotteita Google Hausta, YouTubesta ja muualta verkosta.
  • Helppo integrointi: Lisää tuotteesi Googleen helposti ja maksutta ja mainosta niitä Maksimitulokset-kampanjalla tavoittaaksesi asiakkaat, jotka etsivät sitä mitä myyt.
  • Kaikki hallinnoitavissa kaupan kautta: Seuraa tuloksia ja hallinnoi kampanjaasi suoraan Loja Integrada ‑kaupastasi.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin otat Maksimitulokset-kampanjan käyttöön Loja Integradan avulla, varmista, että yrityksesi toimii Kauppiaskeskuksen ohjeiden mukaisesti.

Ohjeet

1. Siirry Loja Integrada ‑alustalle, klikkaa kauppasi hallintapaneelista Marketing (Markkinointi) ‑välilehteä ja valitse avattavasta valikosta Google Shopping.
  2. Klikkaa seuraavalta näytöltä Sign in with Google (Kirjaudu Googlen avulla) päästäksesi alkuun.
  3. Kirjaudu Gmail-tililläsi, niin voit alkaa määrittää Google Shoppingia kauppaasi varten.
  4. Kun tilien linkitys on valmis, klikkaa Let's go (Aloitetaan) ja aloita kampanjan luominen.
  5. Täytä kampanjan luomiseen tarvittavat tiedot:
    • Campaign status (Kampanjan tila): Valitse Active (Aktiivinen).
    • Campaign name (Kampanjan nimi): Lisää kampanjallesi nimi.
    • Bid strategy (Hintatarjousstrategia): Pidä vaihtoehto Maximize conversion value (Maksimoi konversioarvo) valittuna.
    • Maximum amount to invest per day (Suurin päiväkohtainen investoitava summa): Valitse kampanjallesi päiväbudjetti.

Määritä lopuksi maksutapasi Google Shoppingiin. Lue lisää maksutavan lisäämisestä.

Kun kampanjasi on käynnissä, voit seurata sen tuloksia suoraan Loja Integradan käyttöliittymästä.