Opret, og administrer kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med Loja Integrada (kun Brasilien)

Alle eksisterende Smart Shopping-kampagner med køretøjsannoncer bliver opgraderet til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" senest i september 2023, så du får adgang en større beholdning og flere formater, du kan bruge til at nå ud til nye kunder. Konti, hvor alle kampagner er blevet opgraderet, kan ikke længere oprette nye Smart Shopping-kampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet".

Knyt din Merchant Center-konto til Loja Integrada for at konfigurere, administrere og spore kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Fordele

• Bliv fundet, og generér trafik: Få kontakt til de rette kunder på det rette tidspunkt, når de søger efter produkter som dine på Google Søgning, YouTube og nettet
  • Nem og enkel integration: Det er nemt, enkelt og helt gratis at tilføje dine produkter på Google, og du kan promovere dem med en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", så du kan nå ud til kunder, der ønsker at købe produkter som dine.
  • Administrer alt fra din butik: Spor effektiviteten, og administrer din kampagne direkte fra Loja Integrada-butik

Før du begynder

Inden du aktiverer din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" med Loja Integrada, skal du sikre dig, at din virksomhed overholder retningslinjerne for Merchant Center.

Vejledning

1. Klik på fanen Marketing på butikskontrolpanelet på Loja Integrada-platformen, og vælg Google Shopping på rullemenuen.
  2. Klik på Log ind med Google på det næste skærmbillede for at starte.
  3. Log ind på din Gmail-konto for at begynde at konfigurere Google Shopping for din butik.
  4. Når dine konti er linket, skal du klikke på Start for at oprette din kampagne.
  5. Angiv de nødvendige oplysninger for at oprette kampagnen:
    • Kampagnestatus: Vælg Aktiv
    • Kampagnenavn: Giv din kampagne et navn
    • Budstrategi: Behold muligheden Maksimér konverteringsværdi.
    • Maksimumbeløb, der skal investeres pr. dag: Angiv dit daglige budget for dine kampagner.

Sidste trin er at konfigurere din betalingsmetode på Google Shopping. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din betalingsmetode

Når din kampagne er aktiv, kan du spore dens effektivitet direkte på Loja Integrada-grænsefladen.