Crear i gestionar campanyes Màxim rendiment amb Loja Integrada (només al Brasil)

Totes les campanyes intel·ligents de compres d'anuncis de vehicles existents s'actualitzaran a Màxim rendiment abans del setembre de 2023 i us oferiran inventari i formats addicionals per arribar a clients nous. Els comptes en què totes les campanyes s'han actualitzat ja no poden crear noves campanyes intel·ligents de compres. Obteniu informació sobre com podeu crear una campanya Màxim rendiment.

Connecteu el vostre compte de Merchant Center a Loja Integrada per configurar i gestionar campanyes Màxim rendiment i fer-ne un seguiment.

Avantatges

• Aconseguiu més visibilitat i genereu trànsit: connecteu amb els compradors adequats en el moment precís en què cerquen productes com els vostres a la Cerca de Google, a YouTube i al web.
  • Integració senzilla: afegiu fàcilment els vostres productes a Google de manera gratuïta i promocioneu-los amb una campanya Màxim rendiment per arribar als compradors que volen adquirir productes com els vostres.
  • Gestioneu-ho tot des de la botiga: feu un seguiment del rendiment i gestioneu la campanya directament des de la vostra botiga de Loja Integrada.

Abans de començar

Abans d'activar una campanya Màxim rendiment amb Loja Integrada, cal que us assegureu que la vostra empresa compleix les directrius de Merchant Center.

Instruccions

1. Al tauler de la botiga de la plataforma Loja Integrada, feu clic a la pestanya Marketing (Màrqueting) i seleccioneu Google Shopping al menú desplegable.
  2. A la pantalla següent, feu clic a Inicia la sessió amb Google per començar.
  3. Inicieu la sessió al vostre compte de Gmail per començar a configurar Google Shopping per a la vostra botiga.
  4. Quan els comptes estiguin enllaçats, feu clic a Som-hi per crear la campanya.
  5. Empleneu la informació que se us sol·licita per crear la campanya:
    • Estat de la campanya: seleccioneu Activa.
    • Nom de la campanya: definiu un nom per a la campanya.
    • Estratègia d'oferta: manteniu l'opció Maximització del valor de conversió.
    • Import diari màxim per invertir: establiu el pressupost diari de les campanyes.

El darrer pas és configurar la forma de pagament a Google Shopping. Més informació sobre com es pot configurar una forma de pagament

Un cop que la campanya s'hagi publicat, podreu fer-ne el seguiment directament des de la interfície de Loja Integrada.