Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Performance Max-campagnes maken en beheren met Loja Integrada (alleen Brazilië)

Alle bestaande slimme Shopping-campagnes voor voertuigadvertenties worden vóór september 2023 geüpgraded naar Performance Max, zodat u extra voorraad en indelingen kunt gebruiken om nieuwe klanten te bereiken. Accounts waarin alle campagnes zijn geüpgraded, kunnen geen nieuwe slimme Shopping-campagnes meer maken. Meer informatie over hoe u een Performance Max-campagne maakt

Koppel uw Merchant Center-account aan Loja Integrada om Performance Max-campagnes in te stellen, te beheren en bij te houden.

Voordelen

• Gevonden worden en meer verkeer genereren: Leg contact met de juiste kopers op het juiste moment als ze op Google Zoeken, YouTube en internet zoeken naar producten zoals die van u.
  • Eenvoudige integratie: Voeg uw producten gratis toe aan Google en promoot ze met een Performance Max-campagne, zodat u kopers kunt bereiken die producten als die van u willen kopen.
  • Alles beheren vanuit uw winkel: Houd de prestaties bij en beheer uw campagne rechtstreeks vanuit uw Loja Integrada-winkel.

Voordat u begint

Voordat u uw Performance Max-campagne met Loja Integrada activeert, zorgt u ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de Merchant Center-richtlijnen.

Instructies

1. Klik op uw winkeldashboard op het Loja Integrada-platform op het tabblad Marketing en selecteer Google Shopping in het dropdownmenu.
  2. Klik in het volgende scherm op Sign in with Google (Inloggen met Google) om te beginnen.
  3. Log in met uw Gmail-account om Google Shopping in te stellen voor uw winkel.
  4. Zodra uw accounts zijn gekoppeld, klikt u op Let's go (Aan de slag) om uw campagne te maken.
  5. Geef de gevraagde gegevens op om de campagne te maken:
    • Campaign status (Campagnestatus): Selecteer Active (Actief).
    • Campaign name (Campagnenaam): Geef een naam voor uw campagne op.
    • Bid strategy (Biedstrategie): Laat de optie Maximize conversion value (Conversiewaarde maximaliseren) aanstaan.
    • Maximum amount to invest per day (Maximumbedrag om per dag te investeren): Stel het dagbudget voor uw campagnes in.

De laatste stap is uw betaalmethode op Google Shopping instellen.Meer informatie over hoe u uw betaalmethode instelt

Zodra uw campagne online is, kunt u de prestaties rechtstreeks in de Loja Integrada-interface bijhouden.