Tekemistä-mainokset

Tekemistä-kampanjoiden avulla voit tehdä hintatarjouksia mainossijoitteluista, jotka näkyvät, kun matkailija etsii esimerkiksi kokemuksia, aktiviteetteja ja paikallisia nähtävyyksiä Google Hausta. Tekemistä-mainokset näkyvät matkailijoille, kun he osoittavat kiinnostusta tiettyä kaupunkia tai kohdetta kohtaan. Google lähettää liikenteen näistä mainoksista suoraan laskeutumissivuillesi.

Tekemistä-mainosten ansiosta matkailijat voivat:

Tämä on Hotel Adsin Tekemistä-ominaisuuden ensimmäinen etu: Hae lähellä olevia aktiviteetteja, kiertomatkoja ja nähtävyyksiä Tämä on Hotel Adsin Tekemistä-ominaisuuden toinen etu: Inspiroidu houkuttelevista kuvista Tämä on Hotel Adsin Tekemistä-ominaisuuden kolmas etu: Siirry verkkosivustolle varaamaan lippuja

Lisää yrityksesi tiedot ja tuotesyötteet palveluumme, niin inventaarisi alkaa näkyä sopiville matkailijoille ja potentiaalisille asiakkaille Googlessa. Mistä tiedät, että yrityksesi saattaisi hyötyä Tekemistä-kampanjoista? Lue lisää Tekemistä-kampanjoiden käytännöistä.

Sisällys:

Saatavuus

Tekemistä-mainokset ovat saatavilla seuraavissa kohteissa:

• AMER: Argentiina, Amerikan Samoa, Brasilia, Chile, Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Guam, Kanada, Kolumbia, Meksiko, Pohjois-Mariaanit, Puerto Rico, Turks- ja Caicossaaret, Yhdysvallat, Yhdysvaltain pienet erillissaaret ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret.
  • APAC: Australia, Etelä-Korea, Filippiinit, Hongkong, Indonesia, Intia, Japani, Malesia, Singapore, Taiwan, Thaimaa, Uusi-Seelanti ja Vietnam.
  • EMEA: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Islanti, Israel, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari, Vatikaanivaltio, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Yhdistynyt kuningaskunta

Huom. Oikealta vasemmalle kirjoitettavia kieliä, kuten arabiaa, hepreaa, persiaa ja urdua, ei tällä hetkellä tueta.

Näin se toimii

Missä mainokset näkyvät?

Tekemistä-mainossijoittelut näkyvät, kun matkailija hakee esimerkiksi kiertomatkoja, aktiviteetteja ja paikallisia nähtävyyksiä:

• Googlen hakutulossivu: Mainokset voivat näkyä hakutulosten yläpuolella tai muualla sivulla.
  • Google Maps

Mainokset sisältävät valokuvia, hintoja, yrityksesi nimen ja aktiviteetin varauslinkin.

Esimerkki siitä, miten Tekemistä-mainos näkyy Google Haussa

Esimerkki siitä, miten Tekemistä-mainos näkyy Google Haussa mobiililaitteella

Tekemistä-mainoksia voi tällä hetkellä näkyä seuraaviin aiheisiin liittyvien hakujen yhteydessä:

• Nähtävyydet: Tähän sisältyvät esimerkiksi turistinähtävyydet, maamerkit, puistot ja museot.
  • Kokemukset: Näihin sisältyy tiettyjä aktiviteetteja tai tekemistä tietyssä paikassa. Matkailijat voivat esimerkiksi tehdä haun "Tekemistä [kaupunki]" saadakseen lisätietoja aktiviteeteista, joita on tarjolla heidän valitsemassaan kaupungissa.

Kampanjat ja budjetointi

Tekemistä-kampanjoiden avulla mainostaminen on helppoa, sillä kampanjaa varten ei tarvitse luoda mainoksia tai kohdeavainsanoja. Sen sijaan inventaarisyötteen dataa käytetään automaattisesti mainosryhmän tunnisteen perusteella.

Tekemistä-kampanjoissa voit valita haluamasi budjetin ja tavoittaa matkailijat heidän asuinmaansa ja käyttämänsä laitteen perusteella.

Hintatarjoukset

Tekemistä-kampanjoissa voi käyttää kaikkia samoja hintatarjousstrategioita kuin Hakukampanjoissa lukuun ottamatta impressio-osuustavoitetta. Suosittelemme käyttämään konversioihin perustuvia hintatarjousstrategioita.

Mainoksen sijoitus

Mainoksen sijoitus määräytyy huutokaupassa, jossa Google huomioi kumppanin hintatarjoukset ja mainoksen laadun. Mainoksen laatuun vaikuttavat esimerkiksi se, kuinka hyvin mainos vastaa käyttäjän tarpeita, sekä sisällön ymmärrettävyys ja hyödyllisyys.

Näin pääset alkuun

Mainokset ovat dynaamisia, joten sinun on annettava tuotetiedot Tekemistä-tuotesyötteen kautta. Tuotesyöte on ensisijainen tapa tarjota Googlelle lista tuotteistasi, joiden haluat näkyvän Google Haussa. Lisätietoja siitä, miten voit tehdä yhteistyötä Googlen hyväksymien varauskumppaneiden kanssa tai luoda oman Tekemistä-tuotesyötteen, on Kehittäjän oppaan ohjeissa.

Kun otat käyttöön Tekemistä-syötteen, voit yhdistää tuotetietosi Google Ads ‑tiliisi, jossa voit ottaa käyttöön Tekemistä-kampanjoita sekä hoitaa budjettia, kampanjoita, mainosryhmiä, hintatarjouksia ja raportointia.

Jos haluat lisätietoja Tekemistä-hauista tai ‑mainostuotteista, täytä kumppanin hakulomake.