Sobre els anuncis de Coses a fer

Les campanyes de Coses a fer us permeten fer ofertes per a emplaçaments d'anuncis que es mostren quan els viatgers cerquen experiències, activitats, llocs d'interès locals i més a la Cerca de Google. Els anuncis de Coses a fer arriben als viatgers quan s'interessen per una ciutat o destinació concreta, i Google envia el trànsit d'aquests anuncis directament a la vostra pàgina de destinació.

Amb els anuncis de Coses a fer, els viatgers poden:

Aquest és el primer avantatge de la funció Coses a fer de Hotel Ads: cercar activitats, visites i atraccions properes. Aquest és el segon avantatge de la funció Coses a fer de Hotel Ads: inspirar-se amb fotos i imatges atractives. Aquest és el tercer avantatge de la funció Coses a fer de Hotel Ads: visitar el vostre lloc web per reservar entrades.

Proporcioneu-nos la informació de la vostra empresa i els vostres feeds de productes i començarem a associar el vostre inventari amb les cerques que facin a Google viatgers rellevants i clients potencials. Com podeu saber si la vostra empresa és adequada per a Coses a fer? Obteniu més informació sobre les polítiques de Coses a fer.

En aquesta pàgina

Disponibilitat

Els anuncis de Coses a fer estan disponibles per a les destinacions següents:

• Amèrica: Argentina, Brasil, Canadà, Colòmbia, Costa Rica, Estats Units d'Amèrica, Guam, Illes Mariannes del Nord, Illes Perifèriques Menors dels EUA, Illes Turks i Caicos, Illes Verges Nord-americanes, Puerto Rico, República Dominicana, Samoa Nord-americana i Xile.
  • Àsia-Pacífic (APAC): Austràlia, Corea del Sud, Filipines, Hong Kong, Índia, Indonèsia, Japó, Malàisia, Nova Zelanda, Singapur, Tailàndia, Taiwan i Vietnam.
  • Europa, Orient Mitjà i Àfrica (EMEA): Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Ciutat del Vaticà, Croàcia, Dinamarca, Emirats Àrabs Units, Eslovàquia, Espanya, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Israel, Itàlia, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia, Suïssa i Turquia.

Nota: actualment, no s'admeten els idiomes renderitzats de dreta a esquerra, com ara l'àrab, l'hebreu, el persa i l'urdú.

Com funcionen

On es mostren els anuncis

Els emplaçaments d'anuncis de Coses a fer es mostren quan un viatger cerca coses com ara visites, activitats i llocs d'interès locals a:

• Pàgina de resultats de cerca de Google: els anuncis es poden mostrar a sobre dels resultats de la cerca o en qualsevol altre lloc de la pàgina.
  • Google Maps

Aquests anuncis proporcionen als viatgers fotos, preus, el nom de la vostra empresa i l'enllaç de reserva de l'activitat.

Exemple de com es mostra l'anunci "Coses a fer" a la Cerca de Google.

Exemple de com es mostra l'anunci de Coses a fer a la Cerca de Google per a mòbils.

Actualment, Coses a fer mostra anuncis en funció de les consultes per a:

• Punts d'interès: inclouen llocs d'interès turístic, punts de referència, parcs, museus, etc.
  • Experiències: inclouen activitats concretes o coses a fer en una destinació concreta. Per exemple, els viatgers poden cercar "Coses a fer a [ciutat]" per obtenir més informació sobre les activitats que ofereixen a la seva ciutat.

Campanyes i pressupostos

Les campanyes de Coses a fer simplifiquen el procés publicitari, ja que no requereixen crear-hi anuncis ni paraules clau objectiu. Utilitzem automàticament les dades del vostre feed d'inventari segons l'etiqueta del grup d'anuncis.

Amb les campanyes de Coses a fer, podeu definir el pressupost que vulgueu i arribar als viatgers en funció del seu país de residència i del dispositiu que fan servir.

Ofertes

Totes les estratègies d'ofertes que estan disponibles per a les campanyes de cerca també ho estan per a les campanyes de Coses a fer, excepte la quota d'impressions objectiu. Us recomanem que utilitzeu estratègies d'oferta basades en les conversions.

Rànquing dels anuncis

El rànquing dels anuncis es determina mitjançant una subhasta en què Google té en compte les ofertes dels partners i la qualitat de l'anunci. Els factors que afecten la qualitat d'un anunci són, entre d'altres, la seva capacitat per satisfer la necessitat de l'usuari i el nivell d'exhaustivitat i la utilitat del contingut.

Començar

Com que els anuncis són dinàmics, haureu de proporcionar la informació de producte mitjançant un feed de productes de Coses a fer. El feed de productes és la manera principal de proporcionar a Google una llista dels productes que voleu mostrar a la Cerca de Google. Obteniu més informació sobre com podeu treballar amb un dels partners de connectivitat aprovats de Google o creeu el vostre propi feed de productes de Coses a fer seguint les directrius de la guia per a desenvolupadors.

Després de configurar el feed per a Coses a fer, podeu connectar les dades de producte a un compte de Google Ads per publicar campanyes de Coses a fer i gestionar el pressupost, les campanyes, els grups d'anuncis, les ofertes i els informes.

Per obtenir més informació sobre productes d'anuncis o la Cerca de Coses a fer, empleneu el nostre formulari d'interès per a partners.