Vi presenterar Saker du kan göra på Google

Vi på Google strävar efter att göra resesökningar och bokningsupplevelser så användarvänliga som möjligt. Vi vill hjälpa resenärer att upptäcka nya och unika saker att göra. Vi vill också göra det enklare för partners att marknadsföra sina rundturer och sevärdheter och nå intresserade resenärer. Med Saker du kan göra kan partners visa sina produkter och tjänster via gratisannonser och i ett dynamiskt annonsformat. Vi uppmuntrar researrangörer, aktivitetsleverantörer och representanter för sevärdheter att samarbeta direkt med sina leverantörer av tekniklösningar.

Fördelar

1. Nå ut till miljontals personer som gör reserelaterade sökningar på Google varje dag.

• Skapa spännande upplevelser för resenärer och hjälp dem att hitta sevärdheter och rese- och aktivitetsarrangörer på destinationer runt om i världen.
  • Hjälp partners att enkelt synliggöra aktiviteter och saker att göra för resenärer. Det ökar deras räckvidd och ger möjlighet att förvärva nya kunder.
  • Visa enskilda produkter på ett mer överskådligt sätt.

2. Lyft fram dina rundturer, sevärdheter och aktiviteter på Google.

• Visa dina produkter för de miljontals människor som besöker Google varje dag för att hitta reseinformation. Vi hjälper dig att synas, och du väljer om du vill använda en gratisannons eller annonsera på Google.
  • Nå ut till resenärer på Google utan kostnad med sökfunktionen i Saker du kan göra. Partners som integrerar med Google kan visa upp sitt sortiment, inklusive inträdesbiljetter till sevärdheter, rundturer och aktiviteter, för resenärer och ge dem rätt mängd information vid rätt tillfälle. Det ger resenärerna en fullständig, korrekt och tidsanpassad överblick över aktiviteter på destinationen.
  • Nå ut till fler människor med annonser för Saker du kan göra. Marknadsför din verksamhet på Google. Visa upp dina produkter för resenärer som söker efter aktiviteter, rundturer och sevärdheter. Du betalar bara när någon klickar på en av dina annonser.

3. Integrera direkt eller via etablerade bokningspartners.

Om du är en researrangör, aktivitetsleverantör eller representant för sevärdheter rekommenderar vi att du först utforskar möjligheten att ansluta till Google via en av våra bokningspartners.

Om du vill integrera direkt med Google måste du göra följande:

• Se till att du uppfyller utvecklingskraven för Saker du kan göra.
  • Kontakta partnerskapsteamet för Saker du kan göra och meddela att du är intresserad av att delta.
  • När du har godkänts ska du underteckna ett innehållslicensavtal med Google och ange en särskild teknisk kontaktperson som tekniska kontoansvariga på Google kan kontakta i samband med onboardingprocessen.

Godkända bokningsleverantörer

Om du är en enskild researrangör, aktivitetsleverantör eller representant för sevärdheter, eller har ett bokningssystem som representerar färre än 100 operatörer, rekommenderar vi att du anlitar en av våra bokningsleverantörer för att visa upp ditt utbud på Google i stället för att integrera det direkt. Många fler partners håller på att integreras för närvarande och läggs till inom kort. Kontakta din önskade bokningspartner direkt om du inte ser den här.

Om du redan arbetar med en bokningspartner som inte finns med i förteckningen kan du be partnern läsa igenom utvecklarhandboken och skicka in det här intresseformuläret. Om du vill bli bokningspartner till Google eller om du tror att direktintegrering är rätt väg för dig kan du följa samma anvisningar för att komma igång.