En innføring i Aktiviteter på Google

Google har som mål å gjøre reiseplanleggingen og bestillingsopplevelsen så brukervennlig som mulig. Vi vil at det skal være lett for reisende å oppdage nye og unike ting å gjøre, og at partnerne våre enklere skal kunne markedsføre utflukter, aktiviteter og attraksjoner samt komme i kontakt med interesserte reisende. Via Aktiviteter kan partnerne vise frem produkter i kostnadsfrie oppføringer og et dynamisk annonseformat. Vi oppfordrer turoperatører og andre aktivitetstilbydere til å delta ved å samarbeide direkte med en leverandør av reservasjonsteknologi.

Fordeler

1. Nå ut til millioner av mennesker som søker etter reiserelatert innhold på Google hver dag

• Skap engasjerende opplevelser for reisende, og sett dem i kontakt med turoperatører og andre aktivitetstilbydere over hele verden.
  • Gjør det enkelt for partnere å presentere aktiviteter og opplevelser for reisende, slik at de får større rekkevidde og kan skaffe seg flere nye kunder.
  • Vis enkeltprodukter på en enklere og mer oversiktlig måte.

2. Markedsfør utflukter, aktiviteter og attraksjoner over hele Google

• Vis produktene dine til millioner av mennesker som bruker Google hver dag til å tilfredsstille reisebehovene sine. Vi vil gjøre det lettere for deg å bli oppdaget, og du kan velge om du vil legge ut oppføringer kostnadsfritt eller annonsere på Google.
  • Kommuniser med reisende overalt på Google med Aktiviteter-søket – helt kostnadsfritt. Partnere som integrerer løsningene sine med Google, kan vise frem produkter – deriblant utflukter, aktiviteter og inngangsbilletter til attraksjoner – til reisende som søker på Google, med akkurat den rette informasjonen på det rette tidspunktet. Dette kommer de reisende til gode i og med at de får presis og fullstendig informasjon om aktivitetene på den aktuelle destinasjonen – når de trenger den.
  • Få større rekkevidde med Aktiviteter-annonser. Annonsér på Google for å markedsføre aktivitetene du tilbyr. Vis produkter til reisende som er på jakt etter aktiviteter, utflukter og attraksjoner. Du betaler bare når noen klikker på en av annonsene dine.

3. Integrer løsningen direkte eller via etablerte bestillingspartnere

Hvis du representerer en attraksjon, turoperatør eller aktivitetstilbyder, anbefaler vi at du først prøver å tilknytte Google via en av bestillingspartnerne våre.

Hvis du vil integrere løsningen din direkte med Google, må du gjøre følgende:

Godkjente bestillingsleverandører

Hvis du er en uavhengig turoperatør eller aktivitetstilbyder eller har et reservasjonssystem som representerer færre enn 100 operatører, anbefaler vi på det sterkeste at du samarbeider med en av de godkjente bestillingsleverandørene om å få produktene dine vist på Google, i stedet for å integrere løsningen direkte. Merk deg at mange partnere er i gang med integreringen, og disse blir også lagt til snart. Du kan sjekke statusen direkte med den foretrukne bestillingspartneren hvis du ikke finner denne parten oppført her.

Hvis du allerede samarbeider med en bestillingspartner som ikke er oppført, kan du be denne parten om å gå gjennom utviklerveiledningen og sende inn dette interesseskjemaet. Hvis du ønsker å bli Google-bestillingspartner, eller om du mener at direkteintegrering passer best for deg, kan du følge den samme fremgangsmåten for å komme i gang.

Linker til relatert innhold