Nieuw: Aanraders op Google

Bij Google willen we reisonderzoek en boekingsfunctionaliteit zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. We willen ervoor zorgen dat reizigers nieuwe en unieke activiteiten kunnen ontdekken en partners makkelijker hun tours, attracties en activiteiten kunnen promoten en contact kunnen leggen met geïnteresseerde reizigers. Met Aanraders kunnen partners hun voorraad laten zien in gratis vermeldingen en via een dynamische advertentie-indeling. We moedigen attracties, touroperators en aanbieders van activiteiten aan om in nauwe samenwerking met hun technologieprovider deel te nemen.

Voordelen

1. Bereik dagelijks miljoenen mensen die reisgerelateerde zoekopdrachten uitvoeren op Google

• Bied reizigers de reis van hun leven en breng hen in contact met attracties, touroperators en aanbieders van activiteiten op bestemmingen over de hele wereld.
  • Help partners om eenvoudig activiteiten en aanraders voor reizigers te tonen, terwijl ze hun bereik vergroten en nieuwe klanten werven.
  • Laat afzonderlijke producten op een overzichtelijke manier zien.

2. Promoot uw tours, attracties en activiteiten op Google

• Breng uw producten onder de aandacht van de miljoenen mensen die elke dag Google gebruiken voor hun reisbehoeften. We helpen u graag om ontdekt te worden via gratis vermeldingen of advertenties op Google.
  • Maak kosteloos contact met reizigers op Google via de Aanraders-zoekpagina. Partners die integreren met Google, kunnen hun voorraad, zoals tickets voor attracties, tours en activiteiten, op het juiste moment en met de juiste informatie aan reizigers laten zien. Hierdoor krijgen reizigers een compleet, nauwkeurig en actueel beeld van de activiteiten op hun bestemming.
  • Vergroot uw bereik met advertenties voor Aanraders. Adverteer op Google om uw activiteiten te promoten. Breng uw producten onder de aandacht van reizigers die op zoek zijn naar activiteiten, tours en attracties. U betaalt alleen als iemand op een van uw advertenties klikt.

3. Integreer rechtstreeks of via bestaande connectiviteitspartners

Als u een attractie vertegenwoordigt of een touroperator of aanbieder van activiteiten bent, raden we aan om eerst integratie met Google via een van onze connectiviteitspartners te overwegen.

Als u een rechtstreekse integratie met Google wilt uitvoeren, volgt u de volgende stappen:

• Zorg dat u voldoet aan de vereisten voor Aanraders-ontwikkeling.
  • Neem contact op met het team voor Aanraders-partnerschappen om te laten weten dat u wilt deelnemen.
  • Na goedkeuring ondertekent u een Licentieovereenkomst voor content met Google en geeft u op met welke technische contactpersoon een technisch accountmanager van Google contact kan opnemen tijdens het introductieproces voor eventuele support.

Goedgekeurde connectiviteitsproviders

Vertegenwoordigt u een afzonderlijke attractie of bent u een touroperator, aanbieder van activiteiten of een boekingsservice met minder dan 100 aanbieders? Dan raden we u sterk aan om niet rechtstreeks te integreren met Google, maar samen te werken met een van onze connectiviteitsproviders om uw property's te tonen op Google. Er worden nu veel meer partners geïntegreerd. Deze worden binnenkort toegevoegd. Check de status rechtstreeks bij uw gewenste connectiviteitspartner als die hier niet staat.

Als u al samenwerkt met een connectiviteitspartner die niet op de lijst staat, kunt u deze vragen om de handleiding voor ontwikkelaars door te nemen en dit interesseformulier in te dienen. Volg dezelfde stappen als u een connectiviteitspartner van Google wilt worden of denkt dat rechtstreekse integratie de juiste keuze voor u is.