Tekemistä-kampanjat Googlessa

Google pyrkii tekemään matkojen suunnittelusta ja varaamisesta mahdollisimman helppoa. Haluamme auttaa matkailijoita löytämään uutta ja mielenkiintoista tekemistä ja kumppaneita mainostamaan kiertomatkoja, nähtävyyksiä ja aktiviteetteja niistä kiinnostuneille matkailijoille. Tekemistä-alustaa hyödyntämällä kumppanit voivat saada valikoimansa näkyviin maksuttomien listausten ja dynaamisten mainosten kautta. Jos osallistuminen kiinnostaa, kannustamme nähtävyyksien ylläpitäjiä sekä kiertomatkojen ja aktiviteettien järjestäjiä olemaan suoraan yhteydessä varausteknologiapalvelujen tarjoajaansa.

Hyödyt

1. Tavoita päivittäin miljoonia ihmisiä, jotka tekevät Googlessa matkoihin liittyviä hakuja

• Kokoa kiinnostavia elämyspaketteja ja nosta esiin nähtävyyksiä, kiertomatkojen järjestäjiä ja aktiviteetteja eri puolilta maailmaa.
  • Auta kumppaneita esittelemään aktiviteetteja ja tekemisvinkkejä, tavoittamaan suurempi yleisö ja saamaan uusia asiakkaita.
  • Mainosta yksittäisiä tuotteita helposti silmäiltävässä muodossa.

2. Nosta kiertomatkat, nähtävyydet ja aktiviteetit esiin Googlen alustoilla

• Mainosta tuotteitasi miljoonille ihmisille, jotka etsivät Googlesta matkavinkkejä päivittäin. Autamme sinua saamaan näkyvyyttä joko maksuttomien listausten tai Google-mainosten kautta.
  • Tavoita matkailijoita maksutta Googlen Tekemistä-haun avulla. Googleen integroidut kumppanit voivat saada tuotevalikoimansa (esim. nähtävyyksien pääsyliput, kiertomatkat ja aktiviteetit) näkyviin ja tarjota matkailijoille oikeaa tietoa oikeaan aikaan. Matkailijat puolestaan saavat kattavaa ja ajantasaista tietoa siitä, mitä kohteessa voi tehdä.
  • Laajenna tavoittavuutta Tekemistä-mainoksilla. Mainosta aktiviteettejasi Googlessa. Esittele tuotteitasi tekemistä, kiertomatkoja ja nähtävyyksiä etsivillle matkailijoille. Maksat vain mainosten klikkauksista.

3. Integroi tiedot suoraan tai varauskumppanin kautta

Jos olet nähtävyyden ylläpitäjä tai kiertomatkojen tai aktiviteettien järjestäjä, integrointi kannattaa tehdä ensisijaisesti jonkin Googlen varauskumppanin kautta.

Jos haluat integroida tiedot suoraan Googleen, seuraa näitä ohjeita:

• Varmista, että täytät Tekemistä-alustan kehitysvaatimukset.
  • Ota yhteyttä Tekemistä-alustan kumppanuustiimiin ja kerro, että haluat liittyä mukaan.
  • Kun sinut on hyväksytty, allekirjoita Googlen sisällönlisensointisopimus ja ilmoita tekninen yhteyshenkilö, johon Googlen tekninen tilivastaava voi olla yhteydessä käyttöönottoon liittyvissä asioissa.

Hyväksytyt varauskumppanit

Jos edustat yksittäistä nähtävyyttä, kiertomatkojen tai aktiviteettien järjestäjää tai varausjärjestelmää, jossa on mukana alle 100 toimijaa, suosittelemme vahvasti olemaan yhteydessä johonkin varauskumppaneistamme suoran integroinnin sijaan. Huomaathan, että monien kumppaneiden integrointi on vielä kesken, mutta ne lisätään pian. Jos etsimääsi varauskumppania ei löydy tästä listasta, voit kysyä integroinnin tilanteesta suoraan kumppanilta.

Jos et löydä varauskumppaniasi listasta, voit pyytää kumppania tutustumaan kehittäjäoppaaseen ja lähettämään hakulomakkeen. Jos haluat ryhtyä Googlen varauskumppaniksi tai integroida tietosi suoraan, pääset samaten alkuun kehittäjäoppaan ja hakulomakkeen avulla.