Fer canvis amb pujades massives

Introducció a les pujades massives

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Les pujades massives són una manera eficient de fer canvis als comptes de Google Ads. Aquesta funció us permet estalviar temps, ja que podeu baixar informes de fulls de càlcul basats en plantilles, fer canvis sense connexió a les línies i tornar a penjar els canvis al compte o al compte de gestor. Si feu servir un compte de gestor, podeu penjar un sol full de càlcul que faci canvis als grups de comptes que trieu de la jerarquia del compte de gestor.

Això us permet dur a terme accions massives i immediates relacionades amb problemes i oportunitats que observeu a les dades. A continuació s'explica com podeu baixar, editar i penjar un full de càlcul.

Exemple

L'Anna és una detallista en línia que ven equipament esportiu. Té milers de paraules clau repartides en desenes de grups d'anuncis. Abans, feia servir fulls de càlcul i una fórmula pròpia per canviar les seves ofertes, que introduïa manualment al compte de Google Ads. Amb les pujades massives, pot baixar un full de càlcul que conté les paraules clau, modificar les ofertes aplicant la seva pròpia fórmula al full de càlcul i tornar-lo a penjar directament al compte de Google Ads.

Quan l'Anna hagi penjat el full de càlcul editat, podrà previsualitzar-ne els canvis, obtenir informació sobre possibles errors i aplicar els canvis quan ella vulgui, tot des de la mateixa pestanya. Fins i tot, si vol una segona opinió, pot compartir la previsualització amb els seus companys.

Pas 1: baixeu fulls de càlcul per editar-los

Disposeu de dues opcions per començar a crear un full de càlcul que es pugui penjar. La primera opció és baixar un informe que inclogui les dades que teniu a Google Ads, cosa que és molt útil si voleu fer canvis a les dades existents de les línies. La segona opció és crear des de zero un full de càlcul de pujada utilitzant les capçaleres de columna compatibles que estan disponibles a Google Ads; això pot ser útil si voleu crear elements nous (com ara moltes campanyes) en comptes de fer canvis als elements existents de les línies (com ara fer ajustos d'oferta precisos en un grup de campanyes que tingueu).

Opció 1: baixar un full de càlcul directament des del compte de Google Ads

Us recomanem que baixeu el full de càlcul des del Compte de Google, ja que fer-ho no només us proporciona les columnes editables que necessiteu, sinó que, a més, us les proporciona emplenades amb les vostres dades existents. D'aquesta manera, només haureu de fer petits canvis a les dades de les línies en lloc d'haver d'importar manualment les dades necessàries per fer-hi canvis.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes. A continuació, feu clic a Campanyes, Grups d'anuncis, Anuncis o Grups de productes.
    • També podeu fer clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut. A continuació, feu clic a Paraules clau de cerca (segons el tipus de canvis que vulgueu fer).
  3. Feu clic a la icona baixada Download i, a la part inferior del menú desplegable, seleccioneu Més opcions.
  4. Seleccioneu un format per al vostre full de càlcul.
  5. A "Inclou", marqueu la casella Columnes editables per a la pujada massiva.
  6. Feu clic a Baixa.

Prova-ho ara

Nota: si baixeu un informe, és possible que no inclogui tots els camps que podeu editar. Consulteu la llista de columnes admeses per veure totes les columnes editables a què podeu fer canvis amb la pujada massiva.

Opció 2: baixar o crear una plantilla de full de càlcul

Tot i que l'opció 1 acostuma a ser la millor, de vegades baixar les dades existents no és útil per al vostre cas d'ús. És possible que sigui més fàcil començar amb una plantilla en blanc i emplenar-hi els canvis necessaris (per exemple, si voleu crear campanyes). Si aquest és el vostre objectiu, baixar una plantilla predissenyada o crear-ne una de pròpia pot ser una opció més eficient.
Baixeu una plantilla predissenyada de la pàgina sobre plantilles que s'ajusti al vostre cas d'ús i deseu el full de càlcul original que s'ha baixat.
Nota: us recomanem que sempre deseu una còpia de l'informe original que heu baixat, per si mai us cal consultar la configuració que hi havia abans de fer-hi canvis.

Aneu al pas 2: donar format als fulls de càlcul per a la pujada massiva