Skabeloner og eksempler til masseupload

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet "Indstillinger" Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Du kan bruge følgende skabeloner som eksempler på de mest almindelige masseuploads.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger masseuploads i Google Ads.