Gjør endringer med masseopplastinger

Last opp regneark og bruk endringer

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Last opp regneark fra Søkeord-, Annonser-, Annonsegrupper-, Kampanjer- eller Produktgrupper-siden

Følg fremgangsmåten nedenfor for å laste opp regneark fra Søkeord-, Annonser-, Annonsegrupper-, Kampanjer- eller Produktgrupper-siden:
  1. Velg Alle kampanjer fra Arbeidsområde-rullegardinmenyen i Google Ads-kontoen din.
  2. Velg Kampanjer, Annonsegrupper, Annonser, Søkeord for søkeannonsering eller Produktgrupper, avhengig av hvilken type endringer du vil gjøre.
  3. Klikk på prikkeikonet 3 dot icon.
  4. Klikk på opplastingsikonet .
  5. Velg regnearket du vil laste opp.
  6. Klikk på Åpne.
    • (Anbefales) For å se potensielle problemer med opplasting av filen, klikk på Forhåndsvisning.
  7. Klikk på Bruk.

Last opp i «Massehandlinger»-delen

Følg fremgangsmåten nedenfor for å laste opp regneark fra Massehandlinger-delen i kontoen:

1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Opplastinger.
  4. Klikk på plussikonet .
  5. Velg Last opp en fil eller Koble til Google Regneark under «Kilde».
    • Last opp en fil: Klikk på Velg en fil fra datamaskinen, og legg til filen.
    • Google Regneark: Klikk på Tilknytt et eksisterende Google-regneark, og velg et regneark fra Google Disk-kontoen din.
      • (Anbefales) For å se potensielle problemer med opplasting av filen, klikk på Forhåndsvisning.
  6. Klikk på Bruk.

Last opp på managerkontonivå for å gjøre flere kontoendringer

I denne animerte GIF-en ser du hvordan du kan masseopplaste regneark i Google Ads.

Slik laster du opp regneark til en Google Ads-managerkonto for å implementere endringer i flere kontoer:

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Massehandlinger-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Opplastinger.
  4. Klikk på plussikonet .
  5. Velg Kontoer under «Dette laster du opp» hvis regnearket oppretter nye kontoer. Velg Kampanjer for alle andre bruksmønstre.
  6. Velg Last opp en fil eller Koble til Google Regneark under «Kilde».
    • Last opp en fil: Klikk på Velg en fil fra datamaskinen, og legg til filen.
    • Google Regneark: Klikk på Tilknytt et eksisterende Google-regneark, og velg et regneark fra Google Disk-kontoen din.
  7. Velg Flere kontoer under «Bruk i».
    • (Anbefales) For å se potensielle problemer med opplasting av filen, klikk på Forhåndsvisning.
  8. Klikk på Bruk.
Merk: For at du skal kunne bruke denne funksjonen, må du sørge for at du har en «Kunde-ID»-kolonne i regnearket som indikerer hvilke underkontoer som blir berørt. Masseopplasting på managerkontonivå kan bare påvirke kontoer som tilhører hierarkiet i den aktuelle managerkontoen.

Planlegg en masseopplasting

Hvis du vil planlegge at en masseopplasting skal utføres på en fremtidig dato, følger du denne fremgangsmåten:

1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Opplastinger og deretter på Tidsplaner.
  4. Klikk på plussknappen .
  5. Skriv inn navnet på tidsplanen, og velg kilden (Google Regneark, HTTPS eller SFTP).
  6. Last opp regnearket ditt, eller skriv inn nettadressen, og velg så hyppigheten og tidspunktet for masseopplastingen.
    • Du kan også klikke på Forhåndsvisning for å se resultatene for den planlagte opplastingen.
  7. Klikk på Lagre. Regnearket blir ikke behandlet før tidsplanen du velger i trinn 7.

Se resultatene for masseopplastingen din

Når filen din er lastet opp, finner du en ny oppføring for filen øverst i tabellen i «Masseoperasjoner»-delen. Du kan se en «Detaljer»-link for endringene som er implementert, med informasjon om endringene du har gjort tidligere. Du kan velge Forhåndsvisning, Bruk eller Fjern for opplastede regneark med endringer som ikke er implementert.

Merk:
  • Hvis du laster opp et regneark med over tusen rader, vises bare de første tusen radene i forhåndsvisningen, men alle radene er likevel lastet opp.
  • Du kan se alle endringene etter at du har tatt dem i bruk, ved å laste ned resultatene.
  • Du kan bare se detaljene for filer som er lastet opp i løpet av de siste 90 dagene.

Neste trinn: Løs vanlige opplastingsproblemer →