Muutosten tekeminen joukkolatausten avulla

Laskentataulukoiden lataaminen ja muutosten ottaminen käyttöön

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Lataaminen Avainsanat-, Mainokset-, Mainosryhmä-, Kampanjat- tai Tuoteryhmät-sivulta

Voit ladata laskentataulukon Avainsanat-, Mainokset-, Mainosryhmä-, Kampanjat- tai Tuoteryhmät-sivulta näin:
  1. Valitse Google Ads -tililtäsi Kaikki kampanjat avattavasta Työtila-valikosta.
  2. Valitse Kampanjat, Mainosryhmät, Mainokset, Hakuavainsanat tai Tuoteryhmät riippuen siitä, millaisia muutoksia haluat tehdä.
  3. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta 3 dot icon.
  4. Klikkaa latauskuvaketta .
  5. Valitse ladattava laskentataulukko.
  6. Klikkaa Avaa.
    • (Suositus) Jos haluat nähdä mahdolliset tiedoston lataamiseen liittyvät ongelmat, klikkaa Esikatselu.
  7. Klikkaa Käytä.

Lataaminen Joukkotoiminnot-osiosta

Voit ladata laskentataulukkosi tilisi Joukkotoiminnot-osiosta näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Lataukset.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse Lähde-kohdasta Lataa tiedosto tai Yhdistä Google Sheetsiin.
    • Lataa tiedosto: Klikkaa Valitse tiedosto tietokoneeltasi ja lisää tiedosto.
    • Google Sheets: Klikkaa Linkitä Google Sheets ‑taulukko ja valitse laskentataulukko Google Drive ‑tililtäsi.
      • (Suositus) Jos haluat nähdä mahdolliset tiedoston lataamiseen liittyvät ongelmat, klikkaa Esikatselu.
  6. Klikkaa Käytä.

Lataaminen hallinnoijan tilin tasolla, kun muutoksia tehdään useille tileille

Tästä animoidusta GIF-kuvasta näet, miten voit joukkoladata laskentataulukoita Google Adsissa.

Näin voit ladata laskentataulukon Google Adsin hallinnoijan tilille, jotta se vaikuttaa useisiin tileihin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Valitse Lataukset.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse Mitä lataat? ‑kohdasta Tilit, jos laskentataulukkosi luo uusia tilejä. Valitse Kampanjat kaikkia muita käyttötapauksia varten.
  6. Valitse Lähde-kohdasta Lataa tiedosto tai Yhdistä Google Sheetsiin.
    • Lataa tiedosto: Klikkaa Valitse tiedosto tietokoneeltasi ja lisää tiedosto.
    • Google Sheets: Klikkaa Linkitä Google Sheets ‑taulukko ja valitse laskentataulukko Google Drive ‑tililtäsi.
  7. Valitse Käytä näissä ‑kohdasta Useita tilejä.
    • (Suositus) Jos haluat nähdä mahdolliset tiedoston lataamiseen liittyvät ongelmat, klikkaa Esikatselu.
  8. Klikkaa Käytä.
Huom. Varmista ennen toiminnon käyttöä, että laskentataulukossasi on Asiakastunnus-sarake, joka ilmaisee, mihin alatileihin toiminto vaikuttaa. Joukkolataus hallinnoijan tilillä vaikuttaa vain tileihin, jotka sisältyvät sen hierarkiaan.

Joukkolatauksen ajoittaminen

Jos haluat ajoittaa joukkolatauksen myöhempään hetkeen, toimi seuraavalla tavalla:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Klikkaa Lataukset ja klikkaa sitten Aikataulut.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Kirjoita aikataulun nimi ja valitse lähde (Google Sheets, HTTPS tai SFTP).
  6. Lataa laskentataulukko tai lisää URL-osoite ja valitse sitten joukkolatauksen toistumisväli ja aika.
    • Vaihtoehtoisesti voit klikata Esikatselu, jos haluat nähdä ajoitetun latauksen tulokset.
  7. Valitse Tallenna. Taulukkoa ei käsitellä ennen vaiheessa 7 valitsemaasi aikataulua.

Joukkolatauksen tulosten tarkistaminen

Kun tiedosto on ladattu, näet Joukkotoiminnot-osiossa olevan taulukon yläreunassa uuteen tiedostoon viittaavan merkinnän. Käyttöönotetuissa muutoksissa on Tiedot-linkki, jota klikkaamalla pääset katsomaan aiempia muutoksia. Jos et ole ottanut ladattua tiedostoa käyttöön, voit valita Esikatselu, Käytä tai Poista.

Huomioitavaa
  • Jos lataat tilille yli tuhat riviä sisältävän laskentataulukon ja esikatselet sitä, kaikki rivit ladataan, mutta näet esikatselunäytössä vain ensimmäiset tuhat riviä.
  • Näet kaikki muutokset sen jälkeen, kun olet ottanut ne käyttöön, lataamalla tulokset palvelimelta.
  • Voit katsoa vain 90 viime päivän aikana ladattujen tiedostojen tietoja.

Seuraava vaihe: Yleisten latausongelmien ratkaiseminen →