Video – Reach ‑kampanjat

Video – Reach ‑kampanjat ovat seuraavan sukupolven kampanjoita, joilla voit ostaa tavoittavuutta Google Adsissa. Video – Reach ‐kampanjoiden avulla voit tavoittaa suuremman yleisön budjetillasi käyttämällä puskurimainoksia, ohitettavia In-Stream-mainoksia, ei‐ohitettavia In-Stream-mainoksia, In-Feed-mainoksia tai Shorts-mainoksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Video – Reach ‑kampanjat toimivat, miksi niitä kannattaa käyttää ja mitä mainosaineistoja koskevia ohjeita ja vaatimuksia niihin liittyy.

Hyödyt

• Lisää tavoittavuutta: Video – Reach ‐kampanjat on optimoitu tavoittamaan mahdollisimman monta yksittäistä käyttäjää budjettisi ja kohdistusehtojesi puitteissa.
  • Valitse joustavasti, miten haluat saavuttaa tavoittavuustavoitteet: Voit maksimoida tavoittavuuden tietyllä budjetilla käyttämällä tehokasta yhdistelmää puskurimainoksia, ohitettavia In-Stream-mainoksia, In-Feed-mainoksia ja Shorts-mainoksia, tavoittaa ihmisiä koko viestilläsi käyttämällä vain ei-ohitettavia In-Stream-mainosmuotoja tai voit tavoittaa samat ihmiset useita kertoja viikossa käyttämällä puskurimainosten, ohitettavien In-Stream-mainosmuotojen ja ei-ohitettavien In-Stream-mainosmuotojen yhdistelmiä.
  • Bränditietoisuuden lisääminen: Riippumatta siitä, miten saavutat tavoittavuustavoitteesi, Reach-kampanjat ovat kustannustehokkain tapa maksimoida brändisi näkyvyys laajalle yleisölle.

Käyttötarkoitus

Video – Reach ‑kampanjat voivat olla erityisen hyvä valinta seuraaville:

• Brändiostajille, joiden tavoitteena on lisätä tavoittavuutta tai tietoisuutta ja jotka haluavat Googlen avulla löytää mahdollisimman paljon kohdeyleisöön kuuluvia ihmisiä mahdollisimman pienellä hinnalla.
  • Mainostajille, jotka haluavat maksimoida tehokkaan tavoittavuuden käyttämällä useita eri mainosmuotoja yhdessä kampanjassa sen sijaan, että loisivat useita kampanjoita eri mainosmuodoilla.
  • Mainostajille, jotka haluavat tavoittaa ihmisiä käyttämällä pelkkiä ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia, jotta yleisö näkee koko viestin.
  • Mainostajille, jotka haluavat parantaa mainoksen muistamista ja kannustaa harkitsemaan tuotteitaan tai palveluitaan tavoittamalla samat ihmiset useita kertoja.

Näin se toimii

Kun käytät Video – Reach ‐kampanjoita, voit valita tavat, joilla haluat saavuttaa tavoitteesi. Voit valita jommankumman seuraavista:

• Tehokas tavoittavuus auttaa tavoittamaan enemmän yksittäisiä käyttäjiä alhaisemmalla hinnalla, kun samassa kampanjassa käytetään puskurimainoksia, ohitettavia In-Stream-mainoksia tai näiden mainosmuotojen yhdistelmää. Jos otat käyttöön useaa mainosmuotoa hyödyntävät mainokset, voit käyttää myös In-Feed- ja Shorts-mainoksia. Näin voit tavoittaa vielä enemmän yleisöä budjetillasi.
  • Käyttämällä ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia voit varmistaa, että koko viestisi tavoittaa yleisön, käyttämällä enintään 15 sekunnin ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia.
  • Näyttötiheystavoitteen avulla voit tavoittaa samat käyttäjät tietyn määrän kertoja viikossa käyttämällä puskurimainoksia, ohitettavia In-Stream-mainoksia ja ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia.

Mainosaineistoa koskevat ohjeet

Ominaisuus Tekniset tiedot
Step 1 Otsikko
  • Enintään 90 merkkiä
Step 2 Kuvaus
  • Enintään 90 merkkiä
Step 3 Näkyvä URL-osoite
  • Enintään 255 merkkiä
Step 4 Toimintakehotus (valinnainen)
  • Enintään 10 merkkiä
  • Valinnainen enintään 15 merkin pituinen otsikko, joka näytetään toimintakehotuksen yhteydessä

Suositus Hyväksytään myös Hyvä huomata
Resoluutio

1080p (Full HD)

Suositellut pikselit HD-tarkkuudelle:

• 1 920 x 1 080 (vaaka)
  • 1 080 x 1 920 pikseliä (pysty)
  • 1 080 x 1 080 pikseliä (neliö)

720p (HD)

Pikseleitä vähintään:

• 1 280 x 720 pikseliä (vaaka)
  • 720 x 1 280 pikseliä (pysty)
  • 480 x 480 (neliö)

Pikseleiden vähimmäismäärä SD-tarkkuudelle:

• 640 x 480 (vaaka)
  • 480 x 640 (pysty)
  • 480 x 480 (neliö)
Parhaan laadun varmistamiseksi emme suosittele SD-tarkkuuden käyttöä
Kuvasuhde
  • 16:9 (vaaka)
  • 9:16 (pysty)
  • 1:1 (neliö)
  • 4:3 (SD, vaaka)
  • 2:3 (pysty)
Parhaan laadun varmistamiseksi emme suosittele SD-tarkkuuden käyttöä
Muoto MPG (MPEG-2 tai MPEG-4) .WMV, .AVI, .MOV, .FLV, .MPEG-1, .MP4, .MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm ja HEVC (h265) Audiotiedostoja (esim. MP3-, WAV- tai PCM-tiedostoja) ei hyväksytä YouTubessa
Tiedoston koko 256 Gt - -

Tehokas tavoittavuus ‑kokonaisuus

• Ohitettava In-Stream
  • Puskurit
  • In‑Feed‑video
  • Shorts-videot

Suositellut suunnat ja mainoksen pituutta koskevat parhaat käytännöt:

• Yksi 15 sekunnin ja yksi 6 sekunnin pituinen vaakasuuntainen
  • Yksi 6–60 sekunnin pituinen pystysuuntainen
  • Ohitettava In-Stream: minkä tahansa pituinen
  • Puskuri: alle 6 sekunnin pituinen
  • In-Feed-video: minkä tahansa pituinen
  • Shorts-video: minkä tahansa pituinen (suositeltu pystysuuntainen)
Kun käytät suositeltuja suuntia ja mainoksen pituuksia, mainoksesi voivat näkyä kaikissa soveltuvissa inventaareissa

Näyttötiheystavoite-kokonaisuus

• Ohitettava In-Stream
  • Ei‑ohitettava In-Stream
  • Puskurit

Suositellut suunnat ja mainoksen pituutta koskevat parhaat käytännöt:

• Vähintään yksi 15 sekunnin ja yksi 6 sekunnin pituinen vaakasuuntainen
  • Ohitettava In-Stream: Minkä tahansa pituinen vaakasuuntainen
  • Ei-ohitettava In-Stream: 6–15 sekunnin pituinen vaakasuuntainen (tietyillä markkina-alueilla 6–20 sekuntia)
  • Puskuri: Enintään 6 sekunnin pituinen vaakasuuntainen

Aiheeseen liittyvä linkki