Kampagner af typen "Video – rækkevidde"

Kampagner af typen "Video – rækkevidde" er den næste generation af kampagner med købsrækkevidde i Google Ads. Kampagner af typen "Video – rækkevidde" giver dig større rækkevidde inden for dit budget via bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, instream-annoncer, der ikke kan springes over, InFeed-annoncer eller Shorts-annoncer. I denne artikel kan du læse om, hvordan kampagner af typen "Video – rækkevidde" fungerer, om fordelene ved at bruge dem og om retningslinjer og specifikationer for annoncemateriale.

Fordele

• Opnå større rækkeviddemål: Kampagner af typen "Video – rækkevidde" er optimeret til at nå ud til så mange unikke brugere som muligt inden for dit budget og dine målretningskriterier.
  • Fleksibilitet til at vælge, hvordan du vil nå dine mål for rækkevidde: Du kan maksimere rækkevidden for et givet budget ved hjælp af en effektiv blanding af bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, InFeed- og Shorts-annonceformater, og nå ud til brugere med hele dit budskab udelukkende ved hjælp af instream-annonceformatet, der ikke kan springes over, eller nå ud til de samme personer flere gange om ugen ved hjælp af forskellige kombinationer af bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, og instream-annonceformater, der ikke kan springes over.
  • Opbyg brandbevidsthed: Uanset hvordan du vælger at opfylde dine mål for rækkevidde, er kampagner af typen "Rækkevidde" den mest omkostningseffektive måde at maksimere din brandeksponering på hos en bred målgruppe.

Hvornår kan de bruges?

Kampagner af typen "Video – rækkevidde" kan især være nyttige for dig, hvis:

• Du vil promovere et brand, og dit mål er rækkevidde eller brandbevidsthed. Du vil gerne have, at Google hjælper dig med at finde så mange personer i din målgruppe som muligt til den lavest mulige pris.
  • Du vil gerne oprette én kampagne med flere annonceformater for at opnå størst mulig effektiv rækkevidde i stedet for at oprette flere kampagner med forskellige annonceformater i hver af dem.
  • Du vil kun nå ud til personer, der kun bruger instream-annoncer, der ikke kan springes over, for at sikre, at de ser hele dit budskab.
  • Du vil forbedre annonce-erindringen og tilskynde til overvejelse af dine produkter eller tjenester ved at nå ud til de samme personer flere gange.

Sådan fungerer det

Med kampagner af typen "Video – rækkevidde" kan du vælge de måder, du vil nå dit mål på. Du kan vælge mellem følgende kategorier:

• "Effektiv rækkevidde" giver dig mulighed for at nå ud til flere unikke brugere til en lavere pris ved hjælp af bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, eller en valgfri blanding af begge annonceformater i samme kampagne. Hvis du aktiverer "annoncer i multiformat", kan du også bruge InFeed- og Shorts-annoncer for at få endnu større rækkevidde for dit budget.
  • Med "Instream-annoncer, der ikke kan springes over" kan du nå ud til din målgruppe med hele dit budskab ved hjælp af op til 15 sekunder lange instream-annoncer, der ikke kan springes over.
  • "Målfrekvens" giver dig mulighed for at nå ud til de samme brugere et bestemt antal gange om ugen ved hjælp af bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, og instream-annoncer, der ikke kan springes over.

Retningslinjer for annoncemateriale

Funktion Specifikationer
Step 1 Overskrift
  • Maks. 90 tegn
Step 2 Beskrivelse
  • Maks. 90 tegn
Step 3 Annonceret webadresse
  • Maks. 255 tegn
Step 4 Opfordring til handling (valgfrit)
  • Maks. 10 tegn
  • Valgfri overskrift på højst 15 tegn, der følger med CTA

Anbefales Kan også acceptere Infoudvidelser
Opløsning

1080p (fuld HD)

Anbefalet antal pixels (px) for HD:

• 1920 x 1080 pixels (vandret)
  • 1080 x 1920 pixels (lodret)
  • 1080 x 1080 pixels (kvadrat)

720p (standard-HD)

Minimum antal pixels:

• 1280 x 720 pixels (vandret)
  • 720 x 1280 pixels (lodret)
  • 480 x 480 pixels (kvadrat)

Minimum antal pixels for SD:

• 640 x 480 pixels (vandret)
  • 480 x 640 pixels (lodret)
  • 480 x 480 pixels (kvadrat)
Hvis du vil sikre dig optimal kvalitet, anbefaler vi, at du ikke bruger SD
Billedformat
  • 16:9 for vandret
  • 9:16 for lodret
  • 1:1 til kvadratisk format
  • 4:3 (SD) for vandret
  • 2:3 for lodret
Hvis du vil sikre dig optimal kvalitet, anbefaler vi, at du ikke bruger SD
Format .MPG (MPEG-2 eller MPEG-4) .WMV, .AVI, .MOV og .FLV .MPEG-1, .MP4, .MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm og HEVC (h265) Det er ikke muligt at acceptere lydfiler som MP3-, WAV- eller PCM-filer på YouTube
Filstørrelse 256 GB - -

Sammensætning til effektiv rækkevidde

• Instream-annonce, der kan springes over
  • Bumperannoncer
  • InFeed-video
  • Shorts-videoer

Anbefalet retning og optimale løsninger for annoncelængder:

• (1) vandret :15 og (1) vandret :06
  • (1) stående format :06-:60
  • Instream-annoncer, der kan springes over: Alle længder
  • Bumper: Alle længder <:06
  • InFeed-video: Alle længder
  • Shorts-video: Alle længder (anbefaler lodret)

Når du følger de anbefalede retninger og annoncelængder, kan du køre på tværs af hele den kvalificerede beholdning

Sammensætning til målfrekvens

• Instream-annonce, der kan springes over
  • Instream-annonce, der ikke kan springes over
  • Bumperannoncer

Anbefalet retning og optimale løsninger for annoncelængder:

• Mindst (1) vandret :15 og (1) vandret :06
  • Instream-annoncer, der kan springes over: Alle længder, vandret
  • Instream-annonce, der ikke kan springes over: Vandret :06-:15 (:06-:20 på visse markeder)
  • Bumper: Vandret ≤:06