Hantera länkade konton

När återförsäljare länkar ett Merchant Center-konto och ett Google Ads-konto kan de starta processen genom att skicka en inbjudan från endera plattformen.

En inbjudan kan dras tillbaka eller skickas om när som helst. Dessutom kan du när som helst ta bort länken mellan kontona antingen från Merchant Center- eller Google Ads-kontot.

I denna artikel beskriver vi hur du gör dessa ändringar.

Anvisningar

Dra tillbaka en länkbegäran från Merchant Center

1. Logga in på ditt Merchant Center-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen Google Ads | verktyg [ikon] i Merchant Center-kontot och sedan på Länkade konton under Inställningar.
  3. På fliken Google Ads ser du begäran samt Google Ads-kontots kund-id.
  4. Klicka på Avbryt begäran till höger.
  5. Klicka på Fortsätt när du blir ombedd att göra det.

Ta bort länken till konton från Merchant Center

1. Klicka på verktygsikonen Google Ads | verktyg [ikon] i Merchant Center-kontot och sedan på Länkade konton under Inställningar.
  2. Klicka på Ditt Google Ads-konto eller Andra Google Ads-konton.
  3. Öppna det konto som du vill koppla bort och klicka på Ta bort länk.

Ta bort länken till konton från Google Ads

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen Google Ads | verktyg [ikon] högst upp till höger i kontot.
  3. Klicka på Länkade konton under Konfiguration.
  4. Klicka på Detaljer under Google Merchant Center.
  5. Leta reda på kontot som du vill ta bort länken från och klicka på Ta bort länk.