Administrer tilknyttede kontoer

Når en forhandler knytter en Merchant Center-konto sammen med en Google Ads-konto, kan vedkommende starte prosessen ved å sende en invitasjon fra en av plattformene.

En invitasjon kan når som helst avbrytes eller sendes på nytt. Når den er godkjent, kan du dessuten når som helst fjerne tilknytningen mellom kontoene fra enten Merchant Center-kontoen eller Google Ads-kontoen.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du gjør disse endringene.

Veiledning

Avbryt forespørsler om tilknytning fra Merchant Center

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] i Merchant Center-kontoen din, og klikk deretter på Tilknyttede kontoer under «Innstillinger».
  3. På Google Ads-fanen kan du se forespørselen sammen med kunde-ID-en til Google Ads-kontoen.
  4. Klikk på Avbryt forespørselen til høyre.
  5. Klikk på Fortsett når du blir bedt om det.

Fjern tilknytningen mellom kontoer fra Merchant Center

1. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] i Merchant Center-kontoen din, og klikk deretter på Tilknyttede kontoer under «Innstillinger».
  2. Gå til «Google Ads-kontoen din» eller «Andre Google Ads-kontoer».
  3. Gå til kontoen du vil fjerne tilknytningen til, og klikk på Fjern tilknytning.

Fjern tilknytningen mellom kontoer fra Google Ads

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre i kontoen.
  3. Klikk på Tilknyttede kontoer under Konfigurasjon.
  4. Klikk på Detaljer under «Google Merchant Center».
  5. Finn kontoen du vil fjerne tilknytningen til, og klikk på «Fjern tilknytning».

Linker til beslektet innhold