Administrer linkede konti

Når forhandlere linker en Merchant Center- og en Google Ads-konto, kan de starte processen ved at sende en invitation fra en platformene.

En invitation kan til enhver tid annulleres eller sendes igen. Når invitationen er blevet accepteret, er det desuden til enhver tid muligt at fjerne linket mellem kontiene enten fra Merchant Center- eller Google Ads-kontoen.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du foretager disse ændringer.

Vejledning

Annuller en linkanmodning fra Merchant Center

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] på din Merchant Center-konto, og klik derefter på Tilknyttede konti under "Indstillinger".
  3. På fanen Google Ads kan du se anmodningen sammen med kunde-id'et for Google Ads-kontoen.
  4. Klik på Annuller anmodning til højre.
  5. Klik på Fortsæt, når du bliver bedt om det.

Fjern link til konti fra Merchant Center

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] på din Merchant Center-konto, og klik derefter på Tilknyttede konti under "Indstillinger".
  2. Gå til "Din Google Ads konto" eller "Andre Google Ads-konti".
  3. Gå til den konto, hvor du vil fjerne linket, og klik på Fjern link.

Fjern link til konti fra Google Ads

1. Log på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Opsætning".
  4. Klik på Info under "Google Merchant Center".
  5. Find den konto, som du vil fjerne linket til, og klik Fjern link.

Relaterede links