Öka din offlineförsäljning med onlineannonser

Mäta offlinevärdet av dina onlineannonser

Bar chart

Mäta fysiska besök med information om besök i butik

” ”

• Konvertering från butiksbesök anger hur många användare som har besökt din butik 30 dagar efter att ha klickat på din sök- eller displayannons eller interagerat med din YouTube-annons.
  • Kontrollera konverteringsperioden och värdet på butiksbesök så att de stämmer överens med dina verksamhetsmål.
    • Perioden är 30 dagar som standard. Om kunder normalt gör ett köp strax efter att ha klickat på en annons kan det vara en god idé att göra perioden kortare. Kontrollera konverteringsfördröjningen så att du lättare kan tolka detta beteende.

Google Ads Tutorials: How to value your store visits

Upward arrow

Mäta lokala åtgärder och butiksförsäljning

” ”

• Konverteringar från lokala åtgärder sker i Googles produkter och tjänster (till exempel Google Maps) och definieras automatiskt av Google Ads. Åtgärder som du kan mäta innefattar klick för att få vägbeskrivningar, telefonsamtal, beställningar, menyvisningar och webbplatsbesök.
  • Mätning av butiksförsäljning är tillgänglig i Google Ads och SA360 för kvalificerade Sök-, Shopping- och YouTube-annonsörer. Med denna funktion kan du gå ett steg längre och mäta köp i butik, inte bara besök i butik.

Mail iconVill du få avancerade tips och uppdateringar från Google Ads direkt till inkorgen? Registrera dig för nyhetsbrevet Best Practices.