Øg offlinesalget ved hjælp af onlineannoncer

Mål offlineværdien af dine onlineannoncer

Bar chart

Brug metric'en butiksbesøg til at måle antallet af fysiske besøg

• Butiksbesøgskonverteringer giver dig indsigt i, hvor mange brugere der har besøgt din butik inden for en periode på op til 30 dage efter det tidspunkt, hvor de klikkede på din søge- eller displayannonce eller fik vist eller interagerede med din YouTube-annonce.
  • Gennemgå konverteringsperioden og værdien pr. butiksbesøg for at sikre dig, at de stemmer overens med dine forretningsmål.
    • Standardperioden er 30 dage. Hvis kunderne typisk foretager et køb hurtigere, efter de har klikket på en annonce, kan du overveje at forkorte perioden. Tjek konverteringsforsinkelsen for at få indsigt i kundernes typiske adfærd.

Google Ads Tutorials: How to value your store visits

Upward arrow

Foretag måling af lokale handlinger og salg i butikken

• Konverteringer af typen lokale handlinger finder sted via Googles produkter og tjenester, og de defineres automatisk af Google Ads. De handlinger, der kan måles, omfatter rutevejledning, klik, opkald, ordrer/bestillinger, menuvisninger og websitebesøg.
  • Funktionen til måling af butikssalg i Google Ads og SA360 er tilgængelig for kvalificerede annoncører, der annoncerer via Søgning, Shopping og YouTube. Denne funktion gør det muligt at gå et skridt videre, så der også foretages måling af køb i butikken i stedet for bare butiksbesøg.

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.