Endringer i automatiske betalinger i India på grunn av RBI-forskrifter

På grunn av forskriftene fra Reserve Bank of India (RBI) må alle automatiske betalinger med kreditt- og debetkort være i tråd med de nye retningslinjene innen 30. september 2021.

Grenser for eksisterende kunder som bruker automatisk betaling

Automatiske betalinger i India er begrenset til INR 5000, og Google er pålagt å få på plass en elektronisk fullmakt for kortet ditt. Vi jobber med å oppdatere gjentakende betalinger i henhold til de nye retningslinjene. Du belastes fortsatt med det samme totalbeløpet og bare for forbruket ditt.

Innen 30. september 2021 reduseres betalingsgrensen din til INR 5000. Dermed kommer du kanskje til å betale oftere ettersom du når grensen tidligere. Du kan belastes for at saldoen din skal komme under grensen.

Konfigurer elektronisk fullmakt for RBI

Du kan unngå avbrudd i annonsevisningen ved å logge på Google Ads-kontoen din i tråd med veiledningen nedenfor, slik at du kan slå på automatiske betalinger. Sørg for at du slår av blokkering av forgrunnsvinduer før du fortsetter.

Dette må gjøres før forskriften trer i kraft 1. oktober 2021. Hvis ikke mislykkes de automatiske betalingene dine, og visningen av annonsene dine kan bli avbrutt.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Oversikt.
  3. Klikk på Løs problemet i det røde varselet øverst på siden (hvis et slikt vises) for å bekrefte det registrerte kortet og unngå avbrudd i annonseleveringen.

Hvis visningen av annonsene i kontoen din opphører fordi en automatisk betaling blir avvist, og du ikke ser det røde varselet der du blir bedt om å bekrefte kortet ditt, men du i stedet ser et varsel med ordlyden «Betalingene dine kan bli avvist etter 30. september», betyr det at det primære kredittkortet ditt ikke er i tråd med RBI-forskriftene. Du har i så fall 2 muligheter til å unngå videre avbrudd i annonseleveringen:

• Legg til en ny primær betalingsmåte som er i tråd med RBI-forskriftene. Vi sjekker om kredittkortet er i tråd med retningslinjene i løpet av prosessen for å legge til en ny betalingsmåte.
  • Fortsett å kjøre manuelle innbetalinger for å dekke den utestående saldoen din frem til du kan konfigurere en elektronisk fullmakt for kortet ditt ved å følge denne fremgangsmåten:
    Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
    1. Klikk på Fakturering-ikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
    2. Klikk på Sammendrag.
    3. Klikk på Foreta en betaling.
    4. Fullfør trinnene, og betal det utestående beløpet manuelt (du kan også betale inn mer hvis du vil).
    5. Klikk på Betalingsmåter.
    6. Finn primærkortet ditt, og se etter en «Løs problemet»-link nedenfor. Hvis en slik link finnes, klikker du på Løs problemet.
    7. Kontrollér at alle kortopplysningene stemmer, og klikk på Oppdater.

Du kan også legge inn manuelle innbetalinger på forhånd for å påse at du alltid har tilstrekkelig med midler på kontoene dine til å dekke fremtidig annonsering. Dette er langt bedre enn vente på at automatiske betalinger kjøres og muligens avvises, noe som fører til at annonseleveringen opphører.

Linker til beslektet innhold