Endringer i automatiske betalinger i India på grunn av RBI-forskrifter

I henhold til forskriftene fra Reserve Bank of India (RBI) må alle automatiske betalinger med kreditt- og debetkort være i tråd med de nye retningslinjene innen 30. september 2021. Fristen for å sikre fullt samsvar med RBI-forskriftene ble forlenget til 30. september 2021, men denne forlengelsen gjelder ikke for nye Google Ads-kontoer. Derfor gjelder følgende:

• Alternativet for automatisk betaling er midlertidig utilgjengelig for nye Google Ads-kontoer inntil videre.
  • Annonsører som for øyeblikket bruker månedlig fakturering eller manuell innbetaling, kan ikke bytte til automatisk betaling inntil videre.

Hvis annonsevisningen i kontoen din på noe tidspunkt blir stoppet på grunn av en avvist automatisk betaling, kan du følge fremgangsmåten nedenfor:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet, og velg Sammendrag under «Fakturering».
  3. Klikk på Foreta en betaling.
  4. Fullfør trinnene og betal det utestående beløpet manuelt (du kan også betale inn mer hvis du vil).
  5. Klikk på Betalingsmåter.
  6. Finn primærkortet ditt, og se etter en «Løs problemet»-link nedenfor. Hvis en slik link finnes, klikker du på Løs problemet.
  7. Kontrollér at alle kortopplysningene stemmer, og klikk på Oppdater.

Du kan også legge inn manuelle innbetalinger på forhånd for å holde kontoen(e) innenfor en kredittgrense. Dette sikrer at du har nok midler til å dekke fremtidig annonsering (i stedet for å vente på at en automatisk innbetaling skal utløses og muligens ikke bli godkjent, noe som fører til at annonsene dine slutter å kjøre).

Linker til beslektet innhold