Wijzigingen in automatische betalingen in India wegens RBI-regelgeving

Vanwege de regelgeving van de Reserve Bank of India (RBI) moeten alle automatische betalingen met creditcards en pinpassen vóór 30 september 2021 voldoen aan de nieuwe richtlijnen.

Drempelwaarden voor bestaande klanten die gebruikmaken van automatische betalingen

Voor automatische betalingen in India geldt een maximum van ₹ 5000 en Google is verplicht om een elektronische machtiging voor uw kaart in te stellen. We zijn bezig om uw terugkerende betaling te updaten, zodat die voldoet aan de nieuwe richtlijnen. Het totale bedrag dat in rekening wordt gebracht, verandert niet en er worden alleen kosten in rekening gebracht voor uw gebruik.

Uw betalingsdrempel wordt vóór 30 september 2021 verlaagd naar ₹ 5000. Dit kan als gevolg hebben dat u vaker moet betalen omdat u uw drempelwaarde vaker bereikt. Er wordt mogelijk een bedrag afgeschreven zodat er niet méér dan ₹ 5000 openstaat.

Uw elektronische machtiging voor RBI instellen

Log in op uw Google Ads-account aan de hand van de onderstaande instructies om automatische betalingen aan te zetten en serviceonderbrekingen te voorkomen. Zet de pop-upblokkering uit voordat u doorgaat.

U moet dit doen voordat de regelgeving op 1 oktober 2021 van kracht wordt, anders mislukken de automatische betalingen en wordt de service mogelijk onderbroken.

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op Overzicht.
  3. Klik op Nu oplossen in de rode waarschuwingsmelding (indien van toepassing) bovenaan de pagina om de bij ons bekende kaart te bevestigen en serviceonderbrekingen te voorkomen.

Soms doet zich de volgende situatie voor: er worden voor uw account geen advertenties meer getoond omdat er een automatische betaling is geweigerd, en de rode waarschuwingsmelding waarin u wordt gevraagd uw kaart te bevestigen, verschijnt niet. In plaats daarvan verschijnt de melding 'Betalingen kunnen mislukken na 30 september', wat betekent dat uw primaire creditcard niet voldoet aan de RBI-regelgeving. In dat geval zijn er 2 alternatieven om serviceonderbrekingen te voorkomen:

• Voeg een nieuwe primaire betaalmethode toe die voldoet aan de RBI-regelgeving. Tijdens het proces 'Een nieuwe betaalmethode toevoegen' checken we of uw creditcard hieraan voldoet.
  • Blijf via de volgende stappen handmatige betalingen uitvoeren voor uw openstaande saldo totdat u een e-machtiging voor uw kaart kunt instellen:
    Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
    1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Facturering Icoon Facturering.
    2. Klik op Overzicht.
    3. Klik op Een betaling uitvoeren.
    4. Rond het proces af en betaal handmatig het verschuldigde bedrag (of een hoger bedrag als u dat wilt).
    5. Klik op Betaalmethoden.
    6. Zoek naar uw primaire kaart en kijk of er daaronder een link staat naar een optie Oplossen. Zo ja, klik op Oplossen.
    7. Check of alle kaartgegevens correct zijn en klik op Updaten.

U kunt handmatige betalingen ook van tevoren uitvoeren, zodat u voldoende saldo in uw account(s) heeft voor toekomstige advertenties (in plaats van te wachten tot een automatische betaling wordt geactiveerd en mogelijk geweigerd, waardoor uw advertenties niet meer worden getoond).