Endringer knyttet til opplasting av konverteringer utenfor nettet fra kundekontoer

Fra og med juni 2021 kan du ikke lenger laste opp konverteringer utenfor nettet fra en kundekonto der det brukes konverteringsmåling på managerkontonivå. For konverteringer du laster opp via kundekontoen din, må du gå til managerkontoen og laste opp konverteringene derfra.

Hva du får se, og hva du bør gjøre

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Hvis du prøver å laste opp en konvertering utenfor nettet fra en kundekonto med konverteringsmåling på managerkontonivå, ser du en feilmelding for disse konverteringene. Du må gå til managerkontoen og laste opp konverteringene derfra. Følg denne fremgangsmåten hvis du er usikker på hvilken konto som er managerkontoen din:

1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Hvis du bruker konverteringssporing via flere kontoer, kan det være plassert et låseikon Lås ved siden av tittelen på enkelte konverteringer, og et managerkontonummer kan være oppført under tittelen. Disse konverteringene administreres på managerkontonivå, og managerkonto-ID-en skal være oppført.
    • Hvis du ikke ser noen slike konverteringer, kan du klikke på Innstillinger på sidemenyen til venstre. Hvis du brukte konverteringer via flere kontoer, ville det her ha vært oppført en «Konverteringskonto» ovenfor innstillingen for visningskonverteringer. Hvis den ikke er oppført, betyr det at konverteringssporing via flere kontoer ikke brukes i denne kundekontoen. Du trenger derfor ikke å endre noe.
Merk: Bare kundekontoer der det brukes konverteringsmåling på managerkontonivå, blir berørt av dette. Hvis du bare bruker en kundekonto, kan du fortsatt laste opp konverteringer utenfor nettet.

Slik laster du opp konverteringer for flere kontoer fra én fil

Sørg for at alle de relevante kontoene er knyttet sammen med managerkontoen din. Du laster opp filene dine til denne managerkontoen. Deretter blir konverteringene dine automatisk organisert i Google Ads, slik at de rapporteres i de korrekte tilknyttede kontoene. Selv om du ikke bruker konverteringssporing via flere kontoer for enkelte kontoer, kan du fortsatt laste opp de aktuelle konverteringene på managerkontonivå.

Vær oppmerksom på følgende

• Hvis du bruker konverteringssporing via flere kontoer: Opprett konverteringshandlinger for import på managerkontonivå, og følg veiledningen i Konfigurer konverteringssporing via flere kontoer. Sørg for at managerkontoen brukes som konverteringskonto for alle de administrerte kontoene.
  • Hvis du ikke bruker konverteringssporing via flere kontoer: Opprett konverteringshandlinger for import i hver enkelt konto. I slike tilfeller kan du fortsatt laste opp konverteringene til managerkontonivå.
Vær oppmerksom på følgende: Hvis du sporer den samme konverteringen (f.eks. «kvalifisert potensiell kunde») i flere kontoer, er det viktig at stavemåten og bruken av store og små bokstaver er identisk for hvert konverteringsnavn i hver konto.
  • Hvis du ikke har brukt konverteringssporing for Google Ads før, og alle kontoene i managerkontoen din tilhører samme bedrift: Det kan være hensiktsmessig å bruke konverteringssporing via flere kontoer. På denne måten kan det bli enklere å spore konverteringene og attribusjonsrapportene dine.

Linker til beslektet innhold