Muutoksia asiakastileiltä tehtäviin offline-konversioiden latauksiin

Kesäkuusta 2021 alkaen et voi enää ladata offline-konversioita asiakastililtä, jolla on valittu konversiomittaus hallinnoijan tilin tasolla. Jos käytät asiakastiliäsi konversioiden lataamiseen, sinun on siirryttävä hallinnoijan tilille ja ladattava konversiot sieltä.

Mitä näet ja mitä voit tehdä

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Jos yrität ladata offline-konversion asiakastililtä, jolla käytetään hallinnoijan tasoista konversiomittausta, näet kyseisiä konversioita koskevan virheilmoituksen. Sinun on siirryttävä hallinnoijan tilille ja ladattava konversiot sieltä. Jos et ole varma siitä, mikä tili on hallinnoijan tilisi, voit selvittää sen seuraamalla näitä ohjeita:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Jos käytät MCC-tilin alaista konversioseurantaa, konversion nimen vieressä saattaa näkyä lukkokuvake Lukko ja nimen alapuolella hallinnoijan tilin numero. Näitä tietoja hallinnoidaan hallinnoijan tasolla, ja hallinnoijan tilin tunnuksen pitäisi olla näkyvissä.
    • Jos et näe tällaisia konversioita, klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset. Jos käyttäisit tässä MCC-tilin alaisia konversioita, View-through-konversio‑asetuksen yläpuolella näkyisi Konversiotili. Jos sitä ei näy, kyseisellä asiakastilillä ei käytetä MCC-tilin alaista konversioseurantaa eikä sinun tarvitse tehdä muutoksia.
Huom. Tämä vaikuttaa vain sellaisiin asiakastileihin, joilla on valittu konversioiden mittaukset hallinnoijan tilin tasolla. Jos käytät vain asiakastiliä, voit edelleen ladata offline-konversioita.

Useiden tilien konversioiden lähettäminen yhdestä tiedostosta

Varmista, että kaikki asianomaiset tilit on linkitetty hallinnoijan tiliisi. Tiedostot ladataan tälle hallinnoijan tilille. Google Ads järjestää konversiosi sieltä automaattisesti siten, että ne näkyvät oikeilla linkitetyillä tileillä. Vaikka et käyttäisi MCC-tilin alaista konversioseurantaa joillakin tileillä, voit silti ladata kyseiset konversiot hallinnoijan tasolla.

Muistathan

• Jos käytät MCC-tilin alaista konversioseurantaa: Luo importoitavat konversiotapahtumat hallinnoijan tilin tasolla ja seuraa MCC-tilin alaisen konversioseurannan käyttöönotto ‑artikkelin ohjeita. Varmista, että kaikki hallinnoidut tilit on linkitetty hallinnoijaan konversiotilinä.
  • Jos et käytä MCC-tilin alaista konversioseurantaa: Luo importoitavat konversiotapahtumat erikseen kullakin tilillä. Voit tässä tapauksessa edelleen ladata konversioita hallinnoijan tasolla.
Huom. Jos seuraat samaa konversiota (esimerkiksi myyntivalmista liidiä) useilla eri tileillä, käytä kaikkien tiliesi kaikissa konversioiden nimissä tarkalleen samaa kirjoitusasua ja kirjainkokoa.
  • Jos et ole käyttänyt Google Adsin konversioseurantaa aiemmin ja kaikki hallinnoijan tilisi alaiset tilit kuuluvat samalle yritykselle, sinun kannattaa käyttää MCC-tilin alaista konversioseurantaa. Tämä voi helpottaa konversioiden ja attribuutioraporttien seurantaa.