Se rapporten om regler for konverteringsværdi

Med regler for konverteringsværdi kan du bedre udtrykke værdien af de konverteringer, der er relateret til din virksomhed, og nemt justere værdierne for konverteringer baseret på geografisk placering, enhedstype og målgrupper i forbindelse med auktionsbudgivning i realtid.

Når du har oprettet dine regler for konverteringsværdi, kan du gennemgå dine regler, hvis du har brug for at foretage ændringer. Du kan også få vist rapporter om regler for konverteringsværdi i dine allerede oprettede kampagnerapporter. Få flere oplysninger om regler for konverteringsværdi.

Se dine regler for konverteringsværdi

Hvis du vil have flere oplysninger om dine regler for konverteringsværdi, kan du besøge siden med regler for værdier. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre Google Ads | værktøjer [ikon]. Vælg Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på Værdiregler i panelet til venstre. Du kan se de regler for konverteringsværdi, som du har oprettet i rapporten Konverteringsværdier.

Her kan du ændre dine regler, fjerne regler eller tilføje nye regler. Få flere oplysninger om konfiguration af regler for konverteringsværdi. Du kan finde generelle rapporteringsregler for konverteringsværdier i dine eksisterende konverteringer og kampagnerapportering.

Om rapportering af regler for konverteringsværdi

Du kan justere din konverteringsværdi ved hjælp af regler for konverteringsværdi. Du kan gennemgå disse justeringer i dine eksisterende rapporter, hvor konverteringsværdien bruges (f.eks. kampagnerapportering).

Regler for konverteringsværdi fungerer både med optimering og rapportering. Den samme justerede værdi, der bestemmes på tidspunktet for budgivning, bruges til rapportering. Regler for konverteringsværdi er tilgængelige for søge-, display- og Shopping-kampagner.

Værdierne justeres på tværs af alle kampagner, herunder dem, der bruger manuel budgivning, mål-CPA eller budgivning til maksimering af konverteringsværdi. Det er dog kun værdibaserede budstrategier som budgivning efter mål-ROAS eller budgivning til maksimering af konverteringsværdi (hvis dette understøttes), der automatisk optimeres til de nye værdier.

Hvis du vil gennemgå bestemte regler for konverteringsværdi, kan du segmentere dine rapporter.

Segmentér din rapportering af regler for konverteringsværdi

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen.
  3. Klik på segmentikonet Segment, vælg Konverteringer, og vælg derefter Justering af værdiregel.
  4. Vælg én af nedenstående segmentmuligheder:
    • Oprindelig værdi (regel blev anvendt): Den samlede oprindelige værdi af konverteringer, hvor der blev anvendt en værdiregel.
    • Oprindelig værdi (ingen regel blev anvendt): Den samlede registrerede værdi af konverteringer, hvor der ikke blev anvendt en værdiregel.
    • Målgruppe, Lokation, Enhed eller Ingen betingelse: Nettojusteringen, når værdireglerne blev anvendt.

Den samlede konverteringsværdi er summen af "Oprindelig værdi (regel blev anvendt)", "Oprindelig værdi (ingen regel blev anvendt)" og de justeringer, der er foretaget af værdiregler for "Målgruppe, Lokation, Enhed eller Ingen betingelse". Den samlede oprindelige værdi af konverteringerne er summen af de 2 oprindelige værdisegmenter.

Eksempel:

Lad os sige, at du sælger bøger for 500 DKK til kunder i København og for 1.000 DKK til kunder i Jylland. Du konfigurerer en værdiregel om at gange værdien med 2 for kunder i København, så din samlede konverteringsværdi er 2.000 DKK (2 x 500 + 1.000).

• "Oprindelig værdi (regel blev anvendt)" = bøger for 500 DKK, der sælges til kunder i København.
  • "Oprindelig værdi (ingen regel blev anvendt)" = bøger for 1.000 DKK, der sælges til kunder i Jylland.
  • Justering for "Lokation" = en opjustering på 500 DKK på værdien af kunder i København.

Du kan føje kolonnen med regler for konverteringsværdi til din statistiktabel. Disse kolonner hedder "Alle værdijusteringer" og "Værdijustering". Rapportering for konverteringsværdiregler gælder for alle konverteringer og ikke kun for konverteringer i kolonnen "Konverteringer".

Rapportering af regler for konverteringsværdi for butiksbesøg og salg via butikken

Når du bruger regler for konverteringsværdi for butiksbesøg eller salg via butikken, foretrækker du muligvis kun at bruge værdiregler for butiksbesøg eller salg via butikken (uden anvendte regler). I øjeblikket rapporterer alle konverteringskolonner i statistisktabellen konverteringsværdier med værdiregeljusteringerne inkluderet. Du kan dog segmentere kolonner i statistiktabellen for manuelt at beregne konverteringsværdi uden anvendte regler. Du kan gøre dette ved at tilføje segmenteringen "Konverteringer>>Værdijustering" og krydstjekke med den foruddefinerede tilpassede kolonne "Værdi af butiksbesøg" eller "Værdi af butikssalg". Her finder du "Oprindelig værdi (regel blev anvendt)" for butiksbesøg eller salg via butikken, som er værdien, før værdijusteringen er medregnet.