Consultar l'informe de regles de valor de conversió

Les regles de valor de conversió us permeten expressar millor el valor de les conversions en relació amb la vostra empresa i ajustar fàcilment i en temps real els valors de les conversions en funció de la ubicació geogràfica, del tipus de dispositiu i dels públics per a les ofertes en el moment de la subhasta.

Un cop hàgiu configurat regles de valor de conversió, podeu revisar-les si us cal fer cap canvi. També podeu consultar els informes de regles de valor de conversió als informes de campanya existents. Obteniu més informació sobre les regles de valor de conversió.

Consultar les regles de valor de conversió

Si voleu obtenir més informació sobre les regles de valor de conversió, podeu revisar-les a la pàgina de regles de valor. Per fer-ho:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A l'extrem superior dret, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona]. A "Mesurament", seleccioneu Conversions.
  3. Al tauler esquerre, feu clic a Regles de valor. Podeu veure les regles de valor de conversió que heu creat a l'informe de valors de conversió.

Aquí podeu fer canvis a les regles, treure-les o afegir-ne de noves. Obteniu més informació sobre com podeu configurar regles de valor de conversió. Els informes generals de regles de valor de conversió estan disponibles als informes de conversions i campanya existents.

Sobre els informes de regles de valor de conversió

Podeu ajustar els valors de conversió utilitzant les regles de valor de conversió. Podeu revisar aquests ajustos als informes existents en què s'utilitza el valor de conversió (per exemple, als informes de campanya).

Les regles de valor de conversió serveixen tant per a l'optimització com per als informes. El mateix valor ajustat que es determini en el moment de fer ofertes s'utilitzarà per als informes. Les regles de valor de conversió estan disponibles per a les campanyes de cerca, de display i de compres.

Els valors s'ajusten en totes les campanyes, incloses les que utilitzen ofertes manuals o ofertes de CPA objectiu o de maximització del valor de conversió. Tanmateix, només s'optimitzaran automàticament segons els nous valors les estratègies d'oferta basades en valors, com ara les ofertes de ROAS objectiu o de maximització del valor de conversió (si s'admeten).

Si voleu revisar informes específics de regles de valor de conversió, podeu segmentar els informes.

Segmentar els informes de regles de valor de conversió

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines, feu clic a Campanyes.
  3. Feu clic a la icona de segment Segment i seleccioneu Conversions i, tot seguit, Ajust de regla de valor.
  4. Seleccioneu una de les opcions de segment següents:
    • Valor original (regla aplicada): valor original total de les conversions al qual després s'ha aplicat una regla de valor.
    • Valor original (cap regla aplicada): valor total registrat de les conversions al qual no s'ha aplicat cap regla de valor.
    • Públic, Ubicació, Dispositiu o Cap condició: ajust net en el moment en què s'han aplicat regles de valor.

El valor de conversió total és la suma de "Valor original (regla aplicada)", de "Valor original (cap regla aplicada)" i dels ajustos que han fet les regles de valor "Públic, Ubicació, Dispositiu o Cap condició". El valor original total de les conversions és la suma dels 2 segments Valor original.

Exemple:

Suposem que veneu llibres per valor de 50 € a clients de Barcelona i llibres per valor de 100 € a clients de València. Configureu una regla de valor a fi de multiplicar per 2 el valor dels clients de Barcelona, de manera que el valor de conversió total sigui de 200 € (2 x 50 + 100).

• "Valor original (regla aplicada)" = 50 € de llibres venuts a clients de Barcelona.
  • "Valor original (cap regla aplicada)" = 100 € de llibres venuts a clients de València.
  • Ajust "Ubicació" = 50 € d'increment d'ajust al valor dels clients de Barcelona.

Podeu afegir la columna de regles de valor de conversió a la taula d'estadístiques. Aquestes columnes s'anomenen "Ajust de tots els valors" i "Ajust de valor". Els informes de les regles de valor de conversió s'apliquen a totes les conversions, no només a les de la columna "Conversions".

Informes de regles de valor de conversió per a visites i vendes a la botiga

Quan utilitzeu les regles de valor de conversió per a les visites a la botiga o les vendes a la botiga, us recomanem que utilitzeu regles de valor només per fer ofertes i que registreu el valor total de les visites o les vendes a la botiga (sense aplicar-hi regles). Actualment, totes les columnes de conversió de la taula d'estadístiques registren els valors de conversió amb els ajustos de regla de valor inclosos. Ara bé, podeu segmentar les columnes de la taula d'estadístiques per calcular manualment el valor de conversió sense les regles aplicades. Per fer-ho, afegiu la segmentació "Conversions > Ajust de valor" i feu referències creuades amb la columna personalitzada predefinida "Valor de visita a la botiga" o "Valor de vendes a la botiga". Aquí trobareu el "Valor original (regla aplicada)" per a les visites o les vendes a la botiga, que és el valor abans que es tingui en compte l'ajust de valor.