Sobre els pressupostos totals de campanya

Actualment, els pressupostos totals de campanya només estan disponibles per a les campanyes de vídeo amb dates d'inici i de finalització específiques.

Si ja sabeu quant us agradaria invertir en la campanya de vídeo sencera, podeu definir un pressupost total de campanya. Quan creeu una campanya de vídeo, podeu seleccionar "Pressupost total de la campanya".

Recordeu que no es pot canviar el tipus de pressupost després de crear la campanya.

Google Ads intentarà invertir el pressupost total de manera uniforme durant tota la campanya, tenint en compte els dies de més o menys trànsit per optimitzar-ne el rendiment. Per exemple, suposem que la campanya de vídeo obté menys visualitzacions els dilluns i els dimarts i, en canvi, n'obté més durant el cap de setmana. Google Ads optimitzarà el rendiment invertint més els dies en què el vostre vídeo pot obtenir més visualitzacions, però sempre dins dels límits dels vostres objectius pressupostaris generals.

Nota: la segmentació ampla amb una oferta alta, però un pressupost baix, pot provocar una sobreimpressió en la campanya.

Amb un pressupost total de campanya, només se us factura l'import que hàgiu definit per a la campanya en qüestió, encara que Google Ads difongui més visualitzacions o impressions de les que permet el vostre pressupost.

Enllaç relacionat