Hold oversikten over kontoresultatene med Google Ads-mobilappen

4. mars 2021

Med Google Ads-mobilappen kan du administrere kontoen din uansett hvor du er. For å gjøre det enda enklere for deg å holde deg oppdatert på kampanjene dine lanserer vi to nye funksjoner som gjør at du kan overvåke og tilpasse resultatene i sanntid.

Få kontooppdateringer med egendefinerte varsler

I den nyeste versjonen av Google Ads-mobilappen kan du nå konfigurere egendefinerte varsler. Dette gjør det enkelt å få varsler i sanntid om resultatene og statusendringene som er viktige for deg. Tenk deg for eksempel at du planlegger en tilbudskampanje, og du ønsker å holde oversikt over hvordan konverteringsvolumet endres fra uke til uke. Med denne nye funksjonen kan du opprette et egendefinert varsel som gir deg beskjed når ukentlige konverteringer øker med mer enn 10 %.

Example custom notification alert

For å komme i gang med egendefinerte varsler går du til Innstillinger-siden i appen og slår på alternativet om å motta varsler. Trykk deretter på «Egendefinerte varsler» for å konfigurere varslene og når du ønsker å få dem. Du kan oppdatere innstillingene dine når som helst.

Hold deg oppdatert med resultatstatistikk

Når du optimaliserer kampanjene dine, er det viktig å forstå hvorfor resultatene endrer seg. Dette kan det imidlertid være vanskelig å fastslå. For å gjøre det enklere å forstå resultatendringer kan du nå se resultatstatistikk i Google Ads-mobilappen.

Med denne funksjonen får du et varsel i sanntid hvis det skjer en betydelig resultatendring, samt en forklaring på hvorfor endringen skjedde. Du kan også se en anbefaling som kan hjelpe deg med å løse problemet.

Example performance insight in the mobile app

Last ned den nyeste versjonen av Google Ads-mobilappen på Android eller iOS for å komme i gang. Ta en titt på disse anbefalte fremgangsmåtene for å få mest mulig ut av kontoene dine med Google Ads-mobilappen.

Skrevet av Ryan Beauchamp, produktsjef for Google Ads