Overvåg et videoeksperiments effektivitet

Når du har konfigureret et videoeksperiment, kan du overvåge dets effektivitet i Google Ads og finde de mest effektive videoannoncer i eksperimentgrenene. Når du ved, hvilken annonce der er mest effektiv i eksperimentet, kan du træffe en velovervejet beslutning om, hvilken kampagne du vil blive ved med at bruge og tildele den største budgetandel.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du overvåger og får indsigt i et videoeksperiments effektivitet.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter og derefter på Videoeksperimenter.
  4. Vælg et eksperiment for at se resultaterne.

Kontrolpanel for brugerflade til overvågning af eksperimenter med annoncemateriale til videokampagner

Fortolkning af dine resultater

• Når du evaluerer resultaterne, skal du fokusere på den overordnede brandpåvirkning eller konverteringer, da disse metrics hjælper dig med at finde de væsentlige ændringer i effektiviteten mellem eksperimentgrene.
  • Hvis du vil generere statistisk signifikante resultater for konverteringer, skal du have mindst 100 konverteringer pr. eksperimentgren. Hvis eventuelle kampagner, der er med i eksperimentet, ikke har modtaget mindst 100 konverteringer, får du ikke vist nogen resultater i Google Ads.
  • Hvis budgettet er jævnt fordelt mellem eksperimentgrenene, men der opnås flere eksponeringer via den ene af kampagnerne, betyder det, at kampagnerne deltager i forskellige auktioner og vinder dem med forskellige bud. Den kampagne, der vinder flest auktioner til den laveste pris, opnår flest eksponeringer. Et eksperiment sikrer kun, at der ikke er noget overlap mellem brugerne i eksperimentgrenene.

Optimale løsninger

• Handl på baggrund af dine resultater: Hvis du finder statistisk signifikante resultater i en eksperimentgren, kan du maksimere virkningen ved at sætte andre eksperimentgrene på pause og ændre hele budgettet til eksperimentgrenen med flest signifikante resultater.
  • Byg videre på tidligere erfaringer: Hvis du f.eks. finder ud af, at tilpassede videoaktiver for forskellige målgruppesegmenter er mere effektive end at vise det samme generiske aktiv for alle målgrupper, kan du bruge dette til at udvikle udviklingen af fremtidig video aktiver.
  • Utilstrækkelige resultater kan også være nyttige: Du kan f.eks. have 2 annoncematerialer, der er lige effektive i eksperimentet, men et af annoncematerialet kan være billigere at producere end det andet.