Supervisar el rendiment d'un experiment de vídeo

Un cop heu configurat un experiment de vídeo, en podeu supervisar el rendiment a Google Ads i identificar els anuncis de vídeo amb un millor rendiment als grups experimentals. Saber quin anunci té un millor rendiment a l'experiment us permet prendre una decisió fonamentada sobre quina campanya heu de continuar utilitzant i a quina heu d'assignar uns pressupostos més alts.

Aquest article explica com es pot supervisar i interpretar el rendiment d'un experiment de vídeo.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Experiments i, tot seguit, a Experiments de vídeo.
  4. Seleccioneu un experiment per veure'n els resultats.

Tauler de la interfície d'usuari per monitorar experiments de creativitat per a campanyes de vídeo

Interpretar els resultats

• En avaluar els resultats, centreu-vos en les conversions o en l'increment de notorietat de marca globals, ja que aquestes mètriques us ajuden a detectar els canvis significatius en el rendiment entre els grups experimentals.
  • A fi de generar resultats estadísticament significatius per a les conversions, heu de tenir almenys 100 conversions per grup experimental. Si alguna campanya inclosa a l'experiment no ha rebut almenys 100 conversions, no veureu cap resultat a Google Ads.
  • Si el pressupost es divideix de manera uniforme entre els grups experimentals, però una campanya rep més impressions que l'altra, significa que les campanyes participen en subhastes diferents i guanyen en ofertes diferents. La campanya que guanyi més subhastes a un cost més baix tindrà més impressions. L'únic que fa un experiment és garantir que els usuaris d'un grup experimental no se superposin als d'un altre.

Pràctiques recomanades

• Actuar d'acord amb els resultats: si trobeu resultats estadísticament significatius en un grup experimental, podeu maximitzar-ne l'impacte posant en pausa altres grups d'experiments i destinant tot el pressupost al grup experimental que ofereixi els resultats més significatius.
  • Crear a partir del que s'ha après: per exemple, si sabeu que els recursos de vídeo personalitzats per a diferents segments de públic tenen un millor rendiment que el mateix recurs genèric per a tots els públics, feu servir aquesta informació per prendre decisions fonamentades de cara al desenvolupament de recursos de vídeo futurs.
  • Els resultats no concloents també poden ser esclaridors: per exemple, podeu tenir dues creativitats amb el mateix rendiment a l'experiment, però que una tingui un cost de creació més baix que l'altra.