Com es poden fer ajustos als objectius amb Smart Bidding de la Cerca

Les campanyes que utilitzen Smart Bidding defineixen les ofertes en funció dels mesuraments de conversió més precisos disponibles. Tot i això, quan superviseu el rendiment i la publicació de les campanyes utilitzant Smart Bidding, o a mesura que els vostres objectius empresarials evolucionen, us recomanem que feu ajustos als pressupostos i als objectius de CPA (cost per acció) o de ROAS (retorn de la inversió en publicitat) de Smart Bidding per ajudar-vos a assolir els vostres objectius.

Per exemple, si voleu incrementar la despesa, podeu augmentar els objectius de CPA o disminuir els de ROAS segons calgui. Si definiu un objectiu de CPA massa baix, és possible que deixeu de rebre clics que podrien generar conversions, de manera que acabaríeu tenint un nombre total de conversions més baix. Si heu de centrar-vos en l'eficiència, podeu disminuir els objectius de CPA o augmentar els de ROAS segons convingui.

Utilitzar simulacions per definir objectius òptims

A mesura que els objectius de la vostra empresa evolucionen, el pas següent que podeu fer és ajustar-los a fi d'adaptar-los als objectius de màrqueting nous. Per fer-ho, podeu utilitzar els simuladors de CPA objectiu i de ROAS objectiu. Els simuladors us ajuden a entendre el nombre de conversions que els anuncis podrien haver generat si haguéssiu definit objectius de CPA o de ROAS diferents.

Podeu utilitzar simuladors per identificar les oportunitats de conversions incrementals i per ajustar els objectius quan apliqueu a gran escala les ofertes de CPA objectiu i de ROAS objectiu. També podeu visitar la pàgina Recomanacions per trobar oportunitats per ajustar els vostres objectius. Aquesta pàgina utilitza les dades de simulació per identificar oportunitats en què podeu obtenir més conversions ajustant els objectius de CPA o més valor de conversió ajustant els objectius de ROAS.

Impacte en el rendiment dels canvis dels objectius

Els canvis freqüents o significatius dels objectius no afectaran negativament el rendiment de l'estratègia d'oferta; no cal que patiu perquè una estratègia restableixi el que ja ha après del vostre compte després que canvieu l'objectiu. Smart Bidding sempre està aprenent a partir de dades noves de les subhastes o del vostre compte, i pot oferir un bon rendiment amb canvis ràpids d'objectius. Ara bé, és important recordar que un canvi important en els objectius pot tenir un impacte semblant en la despesa o en el volum de conversions.

Retard en la conversió

Smart Bidding reacciona ràpidament als canvis d'objectiu i començarà a optimitzar les ofertes per al vostre objectiu nou en qüestió de minuts.

Tingueu en compte que, a causa del retard en les conversions, un cop hàgiu canviat un objectiu, poden passar d'1 o 2 cicles de conversió fins a assolir l'objectiu nou. "Cicle de conversió" es defineix com a temps habitual que un clic tarda a generar una conversió. Si la majoria dels clics generen conversions en un termini de set dies, està previst que els objectius de CPA o de ROAS s'ajustin als canvis del percentatge de conversions en un termini de set dies aproximadament.

Per això, us recomanem que espereu entre un i dos cicles abans d'avaluar el rendiment. Per a la majoria d'anunciants, aquests cicles de conversió solen ser breus.