Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Over seizoensgebonden aanpassingen

U kunt seizoensgebonden aanpassingen gebruiken om 'Slim bieden' te informeren over verwachte wijzigingen in conversiepercentages voor toekomstige evenementen, zoals promoties of aanbiedingen.

Gebruik seizoensgebonden aanpassingen alleen als u grote wijzigingen verwacht in de conversiepercentages omdat Slim bieden al rekening houdt met seizoensgebonden gebeurtenissen. Seizoensgebonden aanpassingen zijn ideaal voor korte gebeurtenissen van 1 tot 7 dagen. Ze werken niet zo goed als u ze voor langere perioden gebruikt (meer dan 14 dagen per keer).

Seizoensgebonden aanpassingen zijn nu beschikbaar voor campagnes in het zoeknetwerk, Shopping-campagnes en display-campagnes met de biedstrategieën Doel-ROAS en Doel-CPA, en voor Slimme Shopping-, Performance Max- en app-campagnes (bèta) met alle biedstrategieën.

Meer informatie over hoe u een seizoensgebonden aanpassing maakt.

Hoe het werkt

Als u een seizoensgebonden aanpassing doorvoert, plant u een aanpassing van het conversiepercentage (een toe- of afname) vanwege verwachte wijzigingen door een toekomstige gebeurtenis.

Als u bijvoorbeeld verwacht dat de conversiepercentages tijdens een 3-daagse uitverkoop met 50% toenemen, kunt u een seizoensgebonden aanpassing doorvoeren die het conversiepercentage tot 50% verhoogt voor die 3 dagen. Uw campagnes optimaliseren de biedingen tijdens de gebeurtenis en presteren erna weer hetzelfde als toen u nog geen aanpassing had doorgevoerd. Er is geen negatieve aanpassing nodig nadat de promotie is afgelopen.

Seizoensgebonden aanpassingen voor meerdere accounts

U kunt seizoensgebonden aanpassingen maken vanuit één Google Ads-manageraccount en deze toepassen op meerdere klantaccounts, zodat u niet elk afzonderlijk klantaccount hoeft aan te passen. Een aanstaande uitverkoopgebeurtenis heeft bijvoorbeeld invloed op meerdere klantaccounts. Als u een seizoensgebonden aanpassing maakt, selecteert u het bereik zodanig dat een van de volgende opties wordt opgenomen:

• Een campagnetype in alle accounts die op dat moment aan deze manager zijn gekoppeld
  • Specifieke campagnes

Seizoensgebonden aanpassingen worden toegepast en zijn zichtbaar in elk klantaccount. Wijzigingen in klantaccounts zijn ook zichtbaar op managerniveau.

Opmerking: Seizoensgebonden aanpassingen voor meerdere accounts zijn alleen beschikbaar vanuit manageraccounts en klantaccounts die op dat moment zijn gekoppeld. Nieuwe klantaccounts die worden toegevoegd nadat de seizoensgebonden aanpassing is toegepast, nemen de aanpassing niet automatisch over. De gebeurtenis wordt nog steeds getoond in bestaande klantaccounts die het manageraccount verlaten.