Ændring af den måde, som Smart Bidding-kampagner organiseres på for søgekampagner

Smart Bidding hjælper dig med at nå dine mål for konverteringer og konverteringsværdi ved automatisk at angive bud ved hjælp af signaler i realtid. Google ændrer, hvordan budstrategier organiseres for søgekampagner, så der fokuseres på to primære effektivitetsmål:

1. Konverteringer
  2. Konverteringsværdi

Du kan stadig bruge mål-CPA og Mål-ROAS som budstrategier. De kombineres bare med budstrategierne Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi. Det indebærer, at:

• Maksimér antal konverteringer har en valgfri mål-CPA
  • Maksimér konverteringsværdi har et valgfrit mål-ROAS

Du vil begynde at se disse valgfrie felter inden for de næste par måneder, når du opretter nye budstrategier. Opdateringen påvirker ikke budgivningsadfærden. Hvis du bruger de valgfri felter til mål-CPA og mål-ROAS, optimeres din effektivitet på samme måde som med budstrategierne baseret på mål-CPA og mål-ROAS i dag.

Effektivitetsmål Nuværende budstrategi Opdateret budstrategi
Maksimér antal konverteringer inden for et fast budget Maksimér antal konverteringer Maksimér antal konverteringer
  • Valgfri mål-CPA
Maksimér antal konverteringer til en mål-CPA Mål-CPA
Maksimér konverteringsværdi inden for et fast budget Maksimér konverteringsværdi Maksimér konverteringsværdi
  • Valgfrit mål-ROAS
Maksimér konverteringsværdi med mål-ROAS Mål-ROAS
Bemærk! Du behøver ikke at foretage dig noget med disse ændringer, og de har ingen indflydelse på budgivningsadfærden. Disse ændringer påvirker kun søgekampagner og altså ikke andre kampagnetyper, der understøtter Smart Bidding.

Tidslinje

Du begynder at se valgfrie målfelter for nye budstrategier af typen Maksimér antal konverteringer eller Maksimér konverteringsværdi i løbet af de næste par måneder. Med et valgfrit mål optimerer Smart Bidding til disse mål på samme måde som med mål-CPA og mål-ROAS. Maksimér antal konverteringer med en angivet mål-CPA fungerer i dag som en strategi baseret på mål-CPA. På samme måde fungerer Maksimér konverteringsværdi med et angivet mål-ROAS som en strategi baseret på mål-ROAS i dag.

I mellemtiden kan du stadig oprette nye budstrategier baseret på mål-CPA og mål-ROAS. Senere på året får du dog kun vist de opdaterede muligheder:

• Maksimér antal konverteringer med en valgfri mål-CPA
  • Maksimér konverteringsværdi med et valgfrit mål-ROAS

Fra og med starten af 2022 skifter vi også dine eksisterende strategier for mål-CPA og mål-ROAS automatisk til disse nye felter. Du får besked på forhånd, før disse ændringer træder i kraft.

Sådan fungerer det

Når du vælger budstrategien Maksimér antal konverteringer eller Maksimér konverteringsværdi, kan du vælge at tilføje en valgfri mål-CPA eller et valgfrit mål-ROAS i stedet for at oprette uafhængige strategier for søgekampagner.

• Maksimér antal konverteringer ved hjælp af mål-CPA:
    • Google Ads angiver automatisk bud for at hjælpe dig med at få så mange konverteringer som muligt til den målpris pr. handling (CPA, cost-per-action), som du angiver.
    • Nogle konverteringer kan koste mere eller mindre end din mål-CPA.
    • Denne strategi fungerer som budstrategien Mål-CPA gør i dag.
  • Maksimér konverteringsværdi med mål-ROAS:
    • Google Ads angiver automatisk bud for at hjælpe dig med at få så høj en konverteringsværdi som muligt og opnå et gennemsnitligt annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend) til det mål, du angiver.
    • Nogle konverteringer kan have et højere eller lavere afkast end dit mål.
    • Inden for budstrategien Maksimér konverteringsværdi er dette mål-ROAS den gennemsnitlige konverteringsværdi, du gerne vil opnå for hver annoncekrone.
    • Angiv en værdi som en procentdel ved hjælp af denne formel: Konverteringsværdi ÷ annonceudgifter x 100 % = mål-ROAS i procent. Hvis dit mål for eksempel er at opnå et gennemsnitligt salg på 50 DKK, når du bruger 10 DKK på annoncer, vil dit mål-ROAS være 500 %.
    • Denne strategi fungerer på samme måde som budstrategien Mål-ROAS i dag.
Bemærk! Hvis der ikke er angivet nogle valgfrie mål, fungerer Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi stadig på samme måde, som de gør i dag.

Vejledning

Konfigurer Maksimér antal konverteringer ved hjælp af en mål-CPA eller Maksimér konverteringsværdi ved hjælp af budstrategier baseret på mål-ROAS

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner.
  3. Klik på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på Indstillinger, og rul ned til indstillingerne i "Budgivning". Du kan vælge at fokusere på:
    • Konverteringer: Du kan vælge at angive en målpris pr. handling i din kampagne med Maksimér antal konverteringer.
    • Konverteringsværdi: Du kan vælge at angive et mål for annonceafkast til kampagner med Maksimér konverteringsværdi.
    • Målpris pr. handling eller mål for annonceafkast: Angiv det nye beløb, du vil bruge.
  5. Klik på Gem.

Se Maksimér antal konverteringer ved hjælp af en mål-CPA eller Maksimér konverteringsværdi ved hjælp af et mål-ROAS i rapporten Budstrategi

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner. Du kan se én række for hver kampagne.
  3. I kolonnen "Budstrategitype" kan du se budstrategierne "Maksimér antal konverteringer" eller "Maksimér konverteringsværdi". Klik på linket for at se din budstrategirapport.

Find dine strategier for Maksimér antal konverteringer, hvor der er angivet en mål-CPA eller et mål-ROAS

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner. Du kan se én række for hver kampagne.
  3. Klik på kolonneikonet Kolonner øverst til højre i tabellen, og vælg derefter Rediger kolonner.
  4. Vælg Mål-CPA eller Mål-ROAS under "Attributter".
  5. Klik på Anvend for at se det i statistiktabellen. Hvis strategien Maksimér antal konverteringer indeholder en mål-CPA eller et mål-ROAS i kolonnen Mål-CPA eller Mål-ROAS, betyder det, at der er angivet et mål for strategien.
Bemærk! Budstrategitypen vises i kolonnen "Budstrategitype" som Maksimér antal konverteringer eller Maksimér konverteringsværdi.

Effekt på Google Ads Editor og Google Ads API

Det er i øjeblikket ikke muligt at angive en mål-CPA for en Maksimér antal konverteringer-strategi eller et mål-ROAS for budstrategien Maksimér konverteringsværdi ved hjælp af Google Ads Editor eller Google Ads API. Disse ændringer kan foretages i Google Ads.